Alexia Eram, supărată? ”Oamenii falși spun despre alți oameni că sunt falși”

Publicat: 12 Jul. 2020, 09:32 Vedete

Fiica Andreei Esca, Alexia, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care ne duce cu gândul că ar fi avut o discuție cu o persoană apropiată care ar fi dezamăgit-o.

Iubita lui Mario Fresh pare că este supărată sau enervată de o anumită situație sau chiar un anumit lucru, având în vedere faptul că a scris mesaje acide pe rețelele de socializare. Fiica prezentatoarei TV Andreea Esca sigur are un motiv pentru care a ales să posteze aceste mesaje pe Instagram Stories. Mesajele postate sunt: “Oamenii falși spun despre alți oameni că sunt falși. Oamenii sinceri își văd doar de problemele lor și nimic altceva”, “Nu crede tot ce vezi. Chiar și sarea seamănă cu zahărul”, arată publicația Cancan.

Din ce face bani Alexia Eram

Alexia Eram este din ce în ce mai independentă din punct de vedere financiar. La doar 19 ani, fiica Andreei Esca are venituri proprii, care nu sunt deloc de neglijat. Cu toate acestea, tânăra, care se află la studii în Anglia, primește bani în continuare și de la părinții ei.

Primul job l-a avut la doar 16 ani, când a lucrat într-o cafenea. O dată cu vârsta majoratului, Alexia a început să colaboreze cu revista online a mamei sale, Alistmagazine. În 2016, fata Andreei Esca și-a deschis și canal de YouTube, iar acum a ajuns la peste 180.000 de abonați. Alexia este pasionată de acest domeniu și a intrat cu succes în lumea vloggerilor. Postează constant clipuri în care le arată fanilor cum decurge o zi din viața ei. Cel mai urmărit video de pe canalul acesteia se numește ”Alexia Eram – Lil Esca”, care a ajuns la un milion și jumătate de vizualizări.

Primul hobby al Alexiei a fost însă modellingul. Tocmai de aceea, a plecat în Anglia pentru a studia acest domeniu la o Universitate de prestigiu.

Publicat: 12 Jul. 2020, 09:32 Vedete
Pe aceeași temă