Alexia Eram aproape că a izbucnit în plâns! Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh chiar de ziua ei

Publicat: 31 Aug. 2021, 15:05 Vedete

Alexia Eram aproape că a izbucnit în plâns! Fiica Andreei Esca s-a trezit la ușă cu Mario Fresh, și un grup de prieteni, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani. Gestul artistului a dat naștere altor speculații.  

Alexia Eram aproape că a izbucnit în plâns!

Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă între Alexia Eram și Mario Fresh. Fiica Andreei Esca și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 august, iar surpriza pe care a primit-o acasă aproape că a făcut-o să plângă.

La ușa ei și-a făcut apariția Mario Fresh, despre care nu se mai știe dacă are statutul de iubit sau doar de prieten. Cert este că cei doi nu mai pozează într-un cuplu, dar se înțeleg de minune. Alexia a fost surprinsă de artist cu un tort și un buchet de trandafiri roz.

Complici i-au fost mai mulți prieteni comuni care i-au cântat Alexiei, de asemenea, ”La mulți ani”.

Alexia Eram și Mario Fresh

Ce spune Andreea Esca despre relația Alexiei cu Mario Fresh

Andreea Esca s-a ferit să facă declarații, până acum, cu privire la statutul relației fiicei ei. Un gest făcut însă de Mario Fresh naște, totuși, câteva semne de întrebare. Mai exact, Mario a scos-o de pe lista apropiaților pe care îi urmărea pe Instagram. Ceea ce lasă loc supozițiilor…

Pe de altă parte, fanii Alexiei susțin că au văzut alte detalii care ar fi dat de gol planurile ascunse ale lui Mario Fresh.

Ești inteligentă și frumoasă. Îmi pare bine că te-ai despărțit de Mario care nu te merită și nici nu te iubea cât meriți. Mario vrea să mai golănească (când a fost întrebat de ce nu se mută cu tine, a răspuns că e mai bine fiecare la casa sa. E clar că vrea să mai golănească, nu-i de tine) succes în viață, fata frumoasa”, i-a scris Alexei unul dintre abonații ei de pe Instagram.

Publicat: 31 Aug. 2021, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă