Alexandru Arşinel, probleme grave de sănătate! Actorul este în continuare supravegheat de medici

Publicat: 02 Jun. 2021, 14:28 Vedete
Alexandru Arşinel, probleme grave de sănătate! Actorul este în continuare supravegheat de medici

Alexandru Arșinel a făcut primele declaraţii despre starea sa de sănătate! Afecţiunile de care suferă şi-au spus cuvântul, iar în prezent starea acestuia s-a înrăutăţit destul de mult. Marele actor a precizat că este nevoit să meargă în fiecare săptămână la spital, pentru mai multe controale.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Alexandru Arşinel a fost externat din spital. De atunci starea sa de sănătate s-a agravat, iar acum celebrul actor este obligat să meargă la spital pentru oxigen.

Totodată, acesta este fericit că a reuşit să se vaccineze, pentru că datorită serului, a avut simptome uşoare a doua oară când s-a infectat cu noul coronavirus.

“Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit impact.ro.

În 2013, Alexandru Arșinel a fost operat pentru un transplant de rinichi. Astfel, actorul trebuie să ia în prezent două tratamente, unul pentru îndepărtarea efectelor COVID-19, iar celălalt pentru funcționarea rinichiului.

“Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna”, a mai spus acesta.

“Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc. E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise!”, a încheiat el.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jun. 2021, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă