Alexandru Arșinel, mărturii amare la patru ani după accidentul suferit de soția lui. De ce s-au izolat departe de București!

Publicat: 26 dec. 2019, 21:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Ultimii ani au fost de mare încercare pentru marele actor Alexandru Arșinel. În 2016, iubita lui soție a suferit un accident care a lăsat urmări grave, iar un an mai târziu ”jumătatea” lui de pe scenă, Stela Popescu, a murit subit. 

În ultimii patru ani, sărbătorile nu au mai fost deloc fericite pentru Alexandru Arșinel. Actorul a aflat că soția lui, Marilena, nu va mai putea merge, după ce în 2016 a căzut pe scările casei și s-a lovit la cap. Este cu siguranță cea mai grea încercare prin care trece familia îndrăgitului actor, însă, chiar și-așa, Arșinel este suficient de puternic încât să-i fie ”stâlp” jumătății sale.

Este perioada în care eram obișnuiți să-l vedem, alături de regretata Stela Popescu, pe la toate televiziunile, cuplul care atunci când urca pe scenă bucura milioane de români, mai ales de sărbători.

Acum, Arșinel se refugiază, alături de soția lui, într-o cabană de la munte, departe de forfota orașului și de reflectoare.

De sărbători, Crăciun și Paște, în fiecare an mergem la Sinaia. E liniște, e priveliște frumoasă, pădure, aer curat. Și numai acolo pot merge cu soția. Știti că am probleme cu ea. Cum se simte? Stă mai bine cu moralul, din punct de vedere al sănătății, este la fel, paralizată. Vom petrecere Crăciunul la Sinaia, după cum v-am spus. Vom mânca ce mănâncă tot românul… Sarmale, preparate de porc, lebăr, cârnați și piftie de curcan. Ce-mi doresc de sărbători? Să fie liniște, să fim lăsați în pace cu… zvonistica. Și sănătate„, a declarat Alexandru Arșinel pentru CIAO.RO.

Alexandru Arșinel ia în jur de 20 de pastile pe zi

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap și lui Arșinel, iar actorul recunoaște că ia foarte multe medicamente pentru asta.

”Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră. (n.r.: tocmai a golit o cutiuță cu câteva pastile în timp ce a povestit amănuntele)”mărturisea Alexandru Arșinel, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 26 dec. 2019, 21:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă