Alexandru Arșinel, în stare tot mai gravă! Actorul a fost luat cu ambulanța de la azil

Publicat: 16 aug. 2022, 09:51 Autor: Maria Apostol Vedete

Sunt de notorietate deja problemele de sănătate ale actorului Alexandru Arșinel, plecând de la transplantul de rinichi, făcut în 2013, și până la cele două operații la inimă prin care a trecut în ultimii ani. Între timp starea lui s-a degradat tot mai mult, iar familia a decis să-l mute la un azil. Se pare că aici lucrurile s-au complicat, iar acesta a fost transportat de urgență într-un spital.

Alexandru Arșinel se chinuie de la zi la zi cu problemele de sănătate pe care le are! CANCAN.RO a scris în exclusivitate despre faptul că actorul a fost internat într-un azil de bătrâni.

Greutățile au ajuns acum, în vara lui 2022, tot mai mari pentru cel supranumit, pe vremuri, „Regele Comediei”. Amintim că Arșinel avea montat, încă din 2017, în urma bolii sale cardiace, intensificată și de alte probleme de sănătate, un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă.

Sursele CANCAN.RO dezvăluie acum că maestrul Arșinel s-a simțit foarte rău la finalul săptămânii, iar oamenii de la azilul în care stă s-au alarmat, așa că au chemat de urgență Salvarea. Actorul a fost luat și dus la spital. Unde, în cele din urmă, a fost stabilizat, iar acum este sub atenta observație a medicilor. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Și soția lui Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Problemele de sănătate i-au dat mult de furcă lui Alexandru Arșinel în ultimele luni. El a fost transportat inclusiv la spital, însă a cerut externarea pe propria răspundere. Tot timpul a beneficiat însă de sprijinul moral al soției sale. Alături de care a petrecut aproape jumătate de secol.

Marilena are și ea probleme grave de sănătate, după ce în 2016 a suferit un accident stupid care a imobilizat-o la pat.

Era cu nepoțica ei și, într-un moment de neatenție, a alunecat, și atunci s-a produs nenorocirea. Dacă inițial a crezut că este doar o problemă de moment, ei bine, situația s-a înrăutățit. Și ea a ajuns să nu mai poată merge fără ajutor”, au dezvăluit apropiații familiei.

Publicat: 16 aug. 2022, 09:51 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă