Alexandru Arşinel, amintiri dureroase de pe patul de spital: „Și Stela, Dumnezeu să o ierte, a făcut…”

Publicat: 30 Sep. 2020, 09:45 Vedete
Alexandru Arşinel, amintiri dureroase de pe patul de spital: „Și Stela, Dumnezeu să o ierte, a făcut…”

Alexandru Arșinel a fost operat de urgență la ochi, din cauza unor probleme de sănătate, cu care se confruntă de ceva vreme, după ce a suferit un transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel a fost nevoit să i se schimbe cristalinul. Actorul se simte foarte bine și se află sub atenția specialistei Monica Pop. Marele actor se află într-o stare de sănătate bună și mulțumește echipei de medici care au avut grijă de sănătatea ochilor săi.

„E o suferință pe care o au toți oamenii de la o anumită vârstă, ne las ochii, intervin ochelarii, operații care ne fac să avem posibilitatea să vedem cu ochi buni. Probabil și din cauza alegerilor, că să vedem mai bine ce se întâmplă, ce urmează să se întâmple. Mai bine să zâmbim decât să stăm supărați. Diabetul nu a influențat la suferința mea, am de mai mulți ani ochelari, dar în ultimul an vederea a început să scadă că performanța.

Așa am ajuns la profesorul Tătaru, care are o colaborare strânsă cu doamna doctor Monica Pop. Și a avut amabilitatea să mă lucreze, este o operație nouă că și tehnologie, modalitate de a acționa. O operație prin care nu se folosesc instrumentele de niciun fel, se face cu picături, 30 de minute iți curg picături în ochi și se efectuează transplantul respectiv, se scoate vechiul cristalin și se înlocuiește  cu cel nou. Și Stela, Dumnezeu să o ierte, a făcut tot această operație”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arşinel: „ Acest pericol criminal bântuie prin aer și ne poate atinge indiferent oricine eșți.

După ce se va recupera, actorul dorește să se reîntoarcă pe scenă, mai ales că este foarte activ în această perioadă, deși există riscul îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Arşinel spune că trebuie avută mare grijă şi că pericolul este unul real.
„Am avut zilele Caragiale la Cișmigiu, am jucat cu echipa Teatrului Tănase care s-a bucurat de un succes. Sâmbătă a fost ultimul spectacol, la grădina Herăstrău. Această nenorocire, printre altele, urmărește și instalarea panicii între noi, oamenii. Trebuie să avem grijă să ne îmbărbătăm, acest pericol criminal care bântuie prin aer și care ne poate atinge indiferent oricine eșți. Optimismul trebuie să funcționeze. Sperăm să ajungem la liman în lupta cu jigodia asta. Se străduiesc și autoritățile, avem doctori buni, domnul Streinu Cercel care s-a ocupat personal de mulți artiști, inclusiv de colegul nostru Mălăele., a mai spus actorul.
Publicat: 30 Sep. 2020, 09:45 Vedete
Pe aceeași temă