Alexandru Arșinel a trăit momente dramatice! Actorul a fost de urgență la spital

Publicat: 04 Sep. 2021, 09:17 Vedete
Alexandru Arșinel a trăit momente dramatice! Actorul a fost de urgență la spital

Alexandru Arşinel trece din nou prin clipe dificile! Ajuns la vârsta de 82 de ani, marele artist se confruntă cu mari problemele de sănătate.

Alexandru Arșinel a suferit enorm după ce a fost infectat cu SARS CoV-2, iar acum este încercat din nou de problemele de sănătate. De această dată, artistul a mărturisit că are momente când simte că îl lasă puterile, fapt pentru care a fost nevoit să ajungă pe mâna medicilor.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.

Publicat: 04 Sep. 2021, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă