Imagine emotionanta! Alexandra, fata ucisa in Caracal, alaturi de Stefan Banica Jr inainte sa moara! Fotografia care i-a facut pe toti prietenii ei sa planga

Publicat: 09 aug. 2019, 11:02 Autor: D. C. Ciao.ro
Imagine emotionanta! Alexandra, fata ucisa in Caracal, alaturi de Stefan Banica Jr inainte sa moara! Fotografia care i-a facut pe toti prietenii ei sa planga

Colegii si prietenii Alexandrei nu o vor uita niciodata si i-au adus un ultim omagiu republicand poza cu ea si Stefan Banica.

Alexandra, fata ucisa in Caracal, alaturi de Stefan Banica Jr! Fotografia in care Alexandra Macesanu apare alaturi de Stefan Banica a fost facuta in urma cu 3 ani si acum a devenit publica dupa ce cazul ei a speriat intreaga Romanie.

Alexandra facea parte dintr-un ansamblu de dansuri populare cu care mergea prin tara la diverse spectacole. Imaginea cu ea si Stefan Banica a fost facuta intr-un hotel din Alba Iulia. Ca orice copil, Alexandra si-a dorit o poza cu artistul pe care il stia de la televizor iar Stefan Banica n-a avut nimic impotriva. Mai multi copii din ansamblul de dans si-au facut poze cu Stefan Banica iar zilele trecute imaginea cu Alexandra si artistul a reaparut online. In imaginea respectiva Alexandra avea doar 12 ani si se vedea dupa hainele si atitudinea ei cat de „cuminte” si „modesta” era.

Imaginea a fost repostata in urma cu putin timp de cativa dintre prietenii Alexandrei care au transmis si mesaje de condoleante familiei si mesaje de adio pentru Alexandra dupa ce autoritatile au anuntat ca mai mult ca sigur ea este decedata. Prietenii Alexandrei si colegii de scoala au organizat in memoria ei si a Luizei mai multe proteste in Caracal in fata sectiei de Politie si multi dintre ei au venit la „casa groazei” pentru a aprinde o lumanare in locul unde ea si-a gasit sfarsitul in chinuri groaznice.

Alexandra, fata ucisa in Caracal, alaturi de Stefan Banica Jr!

Alexandra Macesanu a fost doar ultima dintre victimele lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, care prin curajul ei imens a reusit sa sune la 112 si ,desi prea tarziu pentru ea, probabil a salvat vietile altor fete pe care Gheorghe Dinca le-ar fi rapit si ucis.

Modul tragic in care ea a fost ucisa i-a socat chiar si pe anchetatori. Gheorghe Dinca le-a aratat arzatorul in care a pus-o dupa ce a ucis-o ca sa o arda si sa scape de orice urme. Criminalistii au gasit in cenusa din curtea lui urme de oase si bijuteriile fetei. Criminalul Gheorghe Dinca a folosit acelasi mod de a ucide si in cazul Luizei, aici insa a apucat sa scape de cenusa si sa o arunce intr-o padure de langa Caracal.

Publicat: 09 aug. 2019, 11:02 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă