Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu și îi cere 100.000 de euro! Care este motivul

Publicat: 16 apr. 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol General

Prima soție a actualului antrenor de la Rapid l-a dat în judecată cerând banii restanți din pensia alimentară datorată pentru fiul lor Mario: 100.000 de euro. Dacă nu va achita acești bani, Mutu riscă să i se pună poprire pe salariu.

Au trecut 18 ani de la divorțul de Alexandra Dinu, dar problemele continuă pentru Adi Mutu. Asta pentru că instanța a hotărât ca Briliantul să-i plătească fostei sale soții o pensie alimentară imensă, în conformitate cu venitul pe care îl încasa. Se pare că fostul fotbalist nu a achitat suma în întregime, iar

Alexandra Dinu l-a acționat în instanță și a cerut poprirea salariului pe care ”Briliantul” îl încasează ca antrenor la Rapid. Adrian Mutu ar fi dator la fosta soție și la fiul lor cu suma de 100.000 de euro. Dosarul a fost depus de fosta jurată de la „Românii au talent” pe data de 8 aprilie, în urmă cu o săptămână, la Judecătoria Buftea, anunță antenastars.ro.

Adrian Mutu ar încasa lunar de la echipa de fotbal Rapid București salariul de 10.000 de euro. În anul 2014, fostul fotbalist a încetat să mai plătească 5.000 de euro lunar, pensia alimentară pentru Mario. Iar doi ani mai târziu, Alexandra Dinu l-a dat în judecată.

Adrian Mutu a ”uitat” să achite pensia alimentară

În luna iulie a anului 2018, Adrian Mutu a pierdut definitiv procesul pe care fosta soție îl deschisese pentru pensia alimentară a băiatului lor. Inițial, la vremea respectivă, antrenorul a fost obligat de către judecători să-i plătească Alexandrei Dinu suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor din ultimii ani.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format o căsnicie timp de doi ani. Iar în relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu. Băiatul are acum 19 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2003.

 

Publicat: 16 apr. 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă