Alexandra Becali, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum au fost fotografiați cei doi

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:38 Vedete
Alexandra Becali, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum au fost fotografiați cei doi

Alexandra Becali a fost surprinsă recent în compania unui bărbat misterios, în zona de nord a Capitalei. Fiica latifundiarului din Pipera a savurat alături de chipeșul tânăr o limonadă la o terasă de fițe.

Este cunoscut faptul că Gigi Becali a avut întotdeauna grijă ca fiicele sale să aibă un comportament adecvat atunci când ies în public. Milionarul s-a asigurat că niciuna dintre ele nu o să se remarce prin lucuri care le-ar putea afecta imaginea.

Dovadă că Alexandra a înțeles acest lucru foarte bine, stau imaginile surprinse recent cu ea. Fiica lui Gigi Becali s-a relaxat alături de un bărbat la o terasă de fițe din capitală, fără ca cei din jur să sesizeze cine era cu adevărat în local.

Blonda, îmbrăcată lejer și simplu a stat câteva ore în compania unui tânăr care a reușit să îi capteze atenția și să o facă să nu se mai gândească la nimic altceva.

Dacă fiica lui Gigi Becali a fost destul de lejer îmbrăcată la întâlnire, tânărul a ținut să impresioneze și a ales o cămasă în dungi și o pereche de pantaloni închiși la culoare. Cu siguranță nu numai ținuta a reușit să îi atragă blondinei atenția, iar asta pentru că lucrurile pe care brunetul i le-a povestit cât timp au stat la terasă au fermecat-o de-a dreptul.

Alexandra a fost părăsită de fostul iubit pentru un fotomodel

La doar câteva zile după ce fiica cea mare s-a căsătorit cu alesul inimii ei, sora sa, Alexandra, a fost părăsită de Mihnea Grigoriu pentru fotomodelul Denisa Hodisan.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a avut o relație cu fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, care este cunoscut pentru trecutul lui din SRI.

Aparent Mihnea Grigoriu este un adevărat Casanova, fiindcă până acum s-a cuplat cu mai multe femei superbe din România. Iar cea mai recentă cucerire este fotomodelul Denisa Hodisan, o tânără din Oradea care a participat la mai multe concursuri de miss.

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă