Alex Velea și Antonia plâng unul în brațele celuilalt. De ce?

Publicat: 24 oct. 2019, 11:09 Autor: ileana.ghinea Vedete
Alex Velea și Antonia plâng unul în brațele celuilalt. De ce?

Alex Velea și Antonia au fost surprinși într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Alex Velea și Antonia. Momentul a fost surprins pe Aeroportul Otopeni în momentul în care artistul, originar din Craiova, se pregătea să plece în aventura vieții lui: Asia Express.
„Super. O să mă uit la asta o lună. Și el plânge, doar că are ochelari pentru că nu vrea să arate”, a declarat Antonia.

Alex Velea face echipă cu Mario Fresh în Asia Express, sezonul 3, și este dat ca și câștigător de colegii de emisiune.

Alex Velea și Antonia plâng unul în brațele celuilalt

Plecarea in Asia Express nu e deloc usoara ? @iamvelea @antonia

Publicată de Asia Express Romania pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

La plecarea în marea cursă pe Drumul Comorilor, Speak și Ștefania, dar și Maria Buză și Lia Bugnar cred despre cei doi artiști că vor câștiga competiția transmisă de Antena 1. „Suntem emoționați, îți dai sema. Îmi transpiră palmele. Mi se pare o țară extraordinară, dar temperatura…o umiditate extrem de mare.”, a declarat Alex Velea în momentul în care a aterizat pe aeroportul din Filipine.

„Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din „Asia Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Publicat: 24 oct. 2019, 11:09 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă