Alex Velea, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță: ”Vreau să te asigur că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna”

Publicat: 21 Jun. 2021, 15:25 Vedete

După postarea făcută de Cătălin Măruță pe rețelele de socializare, Alex Velea s-a înfuriat și a dat replică.

Pe rețelele de socializare, celebrul prezentator TV Cătălin Măruță a scris, în dreptul unor fotografii cu Alex Velea, un mesaj referitor la prietenie. După acest lucru, artistul a simțit nevoia să continue seria dezvăluirilor, spunând despre omul de televiziune că ”nu are coloană vertebrală”.

”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea.

”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a mai precizat artistul.

Alex Velea: ”Vreau să te asigur că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna”

Alex Velea a continuat seria declarațiilor acide la adresa prezentatorului TV Cătălin Măruță.

”Vreau să te asigur că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai scris cântărețul pe Instagram.

De la ce ar fi pornit scandalul între cei doi

Iubitul Antoniei a povestit că între el și Cătălin Măruță a fost vorba de un conflict mai vechi, ba chiar la un moment dat prezentatorul ar fi făcut paşi spre o împăcare cu artistul.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea, în podcastul lui Speak.

sursă foto: capturi instagram Alex Velea, arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 21 Jun. 2021, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă