Alex Velea e prajit total! Ce credea el ca inseamna RAW-VEGAN?! A ras Simona Gherghe de el si in culise, si in direct si in reluare! Mama, cum e faza asta VIDEO

Publicat: 06 Sep. 2018, 16:50 Vedete

Stim ca Alex Velea are fanii lui, dar trebuie sa recunoastem ca in ceea ce priveste performantele sale ca si coprezentator mai are mult de lucru.

Alex Velea e prajit total! Ce credea el ca inseamna RAW-VEGAN?! Faptul ca Alex Velea nu este un maestru al cuvintelor este cunoscut publicului si chiar si fanilor lui. Nu se asteapta nimeni de la el la discursuri motivationale sau pareri despre teme importante, dar de cand apare zilnic la TV este mai expus la gafe ca niciodata.

Muzica si versurile lui sunt destul de simple astfel incat sa captiveze toti pustanii si pustoaicele de pana in 15 ani, asa ca Alex Velea, dar asta nu mai mira pe nimeni. Ceea ce a fost surprinzator a fost alegerea Antenei 1 de a-l face coprezentator la emisiunea Acces Direct alaturi de Simona Gherghe.

Imediat au venit si comentariile la adresa acestei decizii luate de Antena 1 si nu au fost deloc favorabile artistului. Diferenta de calibru dintre Alex Velea si Simona Gherghe este una uriasa, iar lipsa de experienta se vede oricat de priceput ar fi el cu aparitiile live in fata camerelor de luat vederi.

Dupa primele editii telespectatorii si-au dat seama ca ii lipseste spontaneitatea si ca multe dintre replicile lui sunt citite de pe prompter, dar asta nu este un secret pentru nimeni. “Nu ma descurc. Ei ma lauda mereu, dar eu simt. Stiu ca am emotii. Sunt langa Simona care e perfecta, stie tot si eu invat. Sunt ca un burete. Si cum zic eu, vreau sa o dau bine. Invatam cuvinte noi: “gang”, “flex””, a declarat Alex Velea.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Sep. 2018, 16:50 Vedete
Pe aceeași temă