Meghan Markle fotografiata in pat, in pijamale fara pic de machiaj alaturi de o mica printesa! Imaginea nu a mai fost vazuta pana acum!

Publicat: 06 Sep. 2018, 16:16 Vedete

Poza asta este inca o dovada in plus pentru care oamenii pur si simplu o adora. Arata superb chiar si in cele mai “banale” ipostaze.

Meghan Markle fotografiata in pat, in pijamale fara pic de machiaj. Meghan Markle tocmai a fost declarata de revista People cel mai bine imbracata vedeta feminina din anul 2018 iar atentia de care se bucura din partea presei a facut-o efectiv sa devina “vedeta” nr 1 din Anglia.

Milioane de femei de pe tot mapamondul au stat cu ochii pe nunta dintre Meghan si Harry si pe tot ce au facut impreuna de atunci. Fiecare iesire in public a celor doi a fost atent analizata si fotografiata din plin de zeci de fotografi.

Ce-i drept Meghan si Harry chiar formeaza un cuplu superb si lumea ii admira pentru cat de bine le sta impreuna. Astazi in schimb a aparut in presa din Anglia o fotografie cu Meghan Markle facuta inainte ca ea sa intre in familia regala.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Sep. 2018, 16:16 Vedete
Pe aceeași temă