Alex Bodi s-a combinat cu cea mai bună prietenă a Loredanei Groza. Cei doi s-au sărutat pătimaș după o cină romantică

Publicat: 11 oct. 2021, 14:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi a reușit să o ”combine”, după mai multe tatonări, pe Ema Uta, cea mai bună prietenă a Loredanei Groza. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau, după o cină romantică. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a făcut „curte” insistent  Emei Uta. Și se pare că, în cele din urmă, a ajuns la inima ei. Make-up artistul preferat al vedetelor a cedat „farmecelor” afaceristului, iar cele mai recente imagini surprinse cu cei doi nu au nevoie de multe explicații.

foto exclusiv: CANCAN.RO.
foto exclusiv: CANCAN.RO.

Alex Bodi și Ema au fost surprinși când se sărută cu patos, după ce au luat o cină romantică. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cine este Ema Uta

În vârstă de 29 de ani, Ema Uta se află în topul celor mai căutăți make-up artiști din România, iar vedetele din România o adoră. Printre ele și Loredana Groza, care între timp i-a devenit și prietenă, nu doar clientă.

Cele două au petrecut împreună multe vacanțe, una dintre ele fiind în Mexic, unde s-au pozat în ipostaze incendiare.

Confom biografiei, Ema Uta s-a născut în Râmnicu Vâlcea la 17 august 1991 și are un frate de care este foarte legat. Și care îi este și cel mai mare sprijin.

Ea are propria afacere, un studio de machiaj. Predă cursuri de make up extrem de apreciate.

La fiecare curs se prezintă multe fete doritoare să învețe tehnici noi și de fiecare dată locurile se mai suplimentează.

Până nu de mult, Ema locuia în mansarda situată deasupra studioului ei de machiaj. Acum ea are o casă de vis: un penthouse superb, amenajat în stil american, care se află situat la etajul al 15-lea! Apartamentul are trei nivele, scări interioare și o terasă care îi oferă o priveliște minunată asupra orașului. Totul este decorat în alb și culori pastel.

Publicat: 11 oct. 2021, 14:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă