Alex Bodi a dezvăluit care este marea lui slăbiciune! Nu este nici Bianca Drăgușanu, nici Oana Marica …

Publicat: 03 Oct. 2021, 10:53 Vedete

În ultimii ani, Alex Bodi s-a afișat ostentativ ca un mare cheltuitor, arătând un apetit uriaș pentru mașini de lux și femei frumoase. CANCAN.RO l-a provocat pe musculos la un dialog despre afacerile sale, despre cele mai scumpe achiziții pe care le-a făcut, dar și despre adevărul teoriei că bolizii de sute de mii de euro îl ajută să ”agațe” super-femei. 

Instagramul a fost, de curând, asaltat cu fotografii în care Alex Bodi apare cu o nouă mașină de lux. Este vorba de un Rolls Royce Cullinan customizat, care a costat  560.000 de euro.

Sumele sunt oficiale, iar bijuteria poate fi admirată în toată splendoarea. Mașina este, să zicem, un proiect la care bărbatul din Mediaș a lucrat și a fost realizat după „chipul și asemănarea lui”, adică, mai exact, cu dotările pe placul său.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a acceptat să dialogheze cu reporterii CANCAN.RO despre afaceri, dar și despre bunurile sale materiale și pasiunea pentru femei frumoase. În viața lui Alex Bodi există o anume mașină, pe care a numit-o feblețea sa.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 03 Oct. 2021, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă