Adriana Trandafir, infectată cu noul coronavirus!

Publicat: 21 iun. 2020, 10:09 Autor: Elena Vedete
Adriana Trandafir, infectată cu noul coronavirus!

Numărul vedetelor infectate cu noul coronavirus de la Antena 1 este în continua creștere! După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, acum s-a îmbolnăvit şi actriţa Adriana Trandafir, potrivit unor surse citate de gandul.ro.

Actriţa a fost la filmările de la emisiunea „Te cunosc de undeva” şi, ulterior, au apărut suspiciuni că ar putea fi infectată cu coronavirus. Acestea au fost confirmate însă de medici.

Cine este Adriana Trandafir

Adriana Trandafir s-a născut pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti. Actrița este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăştie în jur şi felul ei optimist de a aborda problemele.

Adriana Trandafir este deţinătoarea a numeroase premii: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Roşe Quimet din spectacolul „Cumetrele”;

Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Ana din spectacolul „Stele în lumina dimineţii”; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tanase în ” Pasărea măiastră – Maria Tanase în 1988, 1989, 1990, 1996.

Marele Premiu la Gală Recitalurilor actoriceşti, Bacău 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „romeo şi Julieta” / 1978.

Este preşedinta a Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical extraordinar, scrie cinemagia.ro.

Precizările făcute de Antena 1

„Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. 

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

 

Publicat: 21 iun. 2020, 10:09 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×