Adriana Bahmuțeanu, totul despre abuzurile din căsnicia cu Silviu Prigoană: „M-a bătut, dar l-am bătut ți eu pe el”

Publicat: 06 feb. 2023, 12:22 Autor: Camelia Vedete

Adriana Bahmuțeanua dezvăluit totul despre abuzurile din căsnicia cu Silviu Prigoană. Vedeta TV recunoaște că a fost bătută, însă spune că și ea a dat la rândul ei în fostul soț.

Adriana Bahmuțeanu nu s-a ferit să vorbească despre momentele mai puțin plăcute din fosta relație. Aceasta a recunoscut faptul că au existat episoade de violență fizică și verbală.

„Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște. Și atunci aveam foarte multe pliciuri prin casă și hârtie din aia ca la țară să se lipească muștele. Și pentru că aveam pe toate fotoliile și canapelele câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la încăierat. Evident că ne-am bătut cu pliciurile.

M-a bătut, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. E urât ce se întâmpla. Poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele și cu copiii și apoi să se întoarcă. Se întâmplă în multe familii la care nu se ajunge la Tribunal. Asta se numește o relație toxică. Eu cu mintea mea de acum aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă jignească, să mă umilească nimeni.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adriana Bahmuțeanu, planuri mari în 2023

Adriana Bahmuțeanu a început noul an cu dreptul! Vedeta și prezentatoarea TV are planuri mari. În vară face nunta cu bărbatul alături de care se simte extrem de liniștită și fericită, George Restivan, alături de care pregătește o lună de miere în familie, împreună cu băieții lor. Bahmu mai are un motiv în plus de bucurie: va prezenta o nouă emisiune despre care nu a dat însă mai multe detalii pentru că vrea să mențină încă suspansul.

Adriana, cu ce gânduri ai intrat în 2023, cât de optimistă?

Sunt foarte bine, am intrat cu gânduri bune și aștept să îmi trăiesc momentul. Acum sunt ok, mai vine pandemia, episodul 2, ce s-o mai întâmpla, Dumnezeu cu mila.

Cum sunt copiii, ce fac?

Astăzi am avut acasă al doilea război mondial (râde), imperiul contraatacă și, stai, că mai era unul, Războiul stelelor (râde).

Adriana Bahmuțeanu, planuri mari la început de 2023

Dar ei se înțeleg bine între ei?

Da, ei între ei, da, dar fac prostii. Nu se ciondănesc, se potențează unul pe celălalt.

Citește tot interviul AICI.

Publicat: 06 feb. 2023, 12:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă