Adriana Bahmuțeanu este dependentă de intervenții estetice? Ce schimbare și-a mai făcut la nivelul feței

Publicat: 06 iun. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Adriana Bahmuțeanu a decis că este timpul să calce din nou pragul unui medic estetician. Ea a apelat la serviciile unui specialist care să-i rezolve o problemă la nivelul nasului, care îi dădea bătăi de cap, spune ea. Adrian Bahmuțeanu este recunoscută pentru că și-a îmbunătățit aspectul fizic prin numeroase proceduri. Ea și-a făcut și șase intervenții estetice într-o singură zi! 

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cea mai recentă experiență din viața ei la Xtra Night Show. Aceasta a dezvăluit că i-a cerut ajutorul medicului estetician din cauză că nu putea să respire corect și lăcrima. Este vorba despre o intervenție non-invazivă, care, din fericire, a decurs perfect. În prezent, ea e în faza de recuperare.

Nu respiram bine. Am amânat această intervenție pentru că a fost pandemie și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI. Acum pot să respir și nu mai lăcrimez. Acum încep să-mi revin, însă mai sunt în recuperare. A fost totul foarte bine”, a povestit vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Bahmuteanu (@adrianabahmuteanu) 

Printre altele, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că procedura a durat, în total, 30 de minute. Anestezia a fost una locală, astfel că, din fericire, recuperarea e mult mai rapidă.

Adriana Bahmuțeanu: ”Am scăpat de foarte multe probleme…”

În 2017 ea și-a făcut un implant mamar și o rinoplastie. Ulterior, la doar câteva ore de la intervenție, vedeta TV a apărut în platoul unei emisiuni și a recunoscut că pe sub rochie are tuburi de drenaj.

Sunt un pic umflată… Și implant, și ridicat mi-am făcut. Am niște tuburi de dren pe-aici. Mi-am dorit să fac asta, e un vis împlinit. Am scăpat de foarte multe probleme și deocamdată mă recuperez”, a declarat ea la vremea respectivă.

Un an mai târziu, Adriana Bahmuțeanu a plusat și a cerut să i se facă șase intervenții de înfrumusețare, toate în aceeași zi!

Printre procedurile pe care şi le-a făcut se numără o masca de aur, un tratament cu apă care elimină toxinele din corp, şi-a făcut mai multe injecţii pentru podoaba capilară, dar a fost consultată şi la nas pentru a vedea în ce stare este, în urma problemelor pe care le-a avut.

Publicat: 06 iun. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă