Adriana Bahmuțeanu, reacție surprinzătoare după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Publicat: 26 Feb. 2020, 09:26 Vedete

Adriana Bahmuțeanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător la care au reacționat multe persoane. Omul de televiziune a vorbit despre situația dintre Andreea Bălan și George Burcea, cei care acum pare-se că sunt separați. George Burcea a fost prins drogat la volan, iar acesta ar fi fost motivul principal pentru care Andreea Bălan nu l-ar mai fi primit în căminul conjugal.

Astfel că Adriana Bahmuțeanu și-a expus opinia în legătură cu situația în care se află Andreea Bălan și George Burcea.

”Că s-au luat din dragoste, asta e clar pentru toată lumea! Că au împreună două fetițe minunate și că ea a a vut probleme la naștere, chiar un șocant infarct, cunoaștem. Mai știm și că el i-a fost aproape în momentele alea critice și a susținut-o!

Ce nu știm e cum este el de fapt. Dacă avea problema asta cu substanțele mai de demult sau dacă e mai nouă, acum, după ce a devenit părinte. Daca chiar l-a bătut tatăl lui pe vremea când avea două luni, ca inteleg ca dupa aia nu s-au mai vazut niciodata. Ca a fost un copil traumatizat si neiubit, am vazut si asta clar pe sub masca melancoliei cuminti pe care o afisa la aparitiile publice. Ca mai cauta inca pe cineva care sa-l iubeasca sau ca nu se iubeste deloc pe el insusi, si asta e clar! Ca el nu a ajuns peste nopate toxicoman dependent de cocaina, si asta e clar!!!

Ce nu stim e care-i adevarul din relatia lor, ce-i tine impreuna si ce ii desparte, poate ca el intra in sevraj si nu dorea sa sperie copiii, poate ca ea a obosit si i-a dat un ultimatum pe care el nu l-a respectat!!! Si poate de asta ea nu-l mai primeste? Sau el nu vrea sa vina? Au fost la doctor, au incercat sa lupte cu o dependenta oribila? I-a fost si ea aproape??? Ce nu inteleg e si de ce el n-a putut sa-i spuna „te iubesc”, somat fiind intr-o emisiune tv!!!
Relatiile intre doi oameni sunt uneori complicate.

In „saptamana oarba”, cand ne indragostim, nu vedem defectele partenerului, oricat ar fi ele de evidente. Ne dorim dragostea aia ideala, o viata frumoasa , sa devenim un model pentru societate si prieteni. Dupa care ne trezim ca viata bate filmul si ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi!Nici macar persoana de langa noi!
Cunosc persoane care au luptat pentru dragostea lor cu toate dependentele din lume. Femei care si-au incuiat barbatul in casa luni de zile ca sa se lase de bautura, timp in care ii tineau ligheanul ca sa vomite. Barbati care au trecut peste infidelitatile nevestei sau crizele de isterie, dar stiu si oameni care s-au rupt brusc de partener la primul semn de boala si de neputinta! Care-i adevarul si ce vor face cei doi, va las sa ghiciti voi! Ce parere aveti de povestea asta???”, a scris pe Facebook Adriana Bahmuțeanu.

Laurette i-a scris imediat în comentarii Adrianei Bahmuțeanu, zicând: ”Mai bine singură ca mine! Vezi!”. Iar vedeta i-a răspuns înapoi: ”Nici așa nu e bine! Elimină blocajul care te ține departe de iubirea adevărată!!! Și va fi bine!!!”. Laurette a continuat: ”Da și unde este?! Mai e de găsit așa ceva? Decât să pozez în fericită mai bine singură!”.

Publicat: 26 Feb. 2020, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă