Adriana Bahmuțeanu a ”detonat” internetul! Fanii s-au înfuriat când au văzut ce a scos la vânzare

Publicat: 05 Feb. 2020, 10:59 Vedete

Vedeta tv și-a uimit prietenii virtuali recent după a publicat două fotografii, însoțite de un mesaj, în care scria că donează un colțar imens de bucătărie! 

Donez colțar de bucătărie din piele ecologică, puțin uzat, a scris Bahmu’ în dreptul imaginilor cu colțarul, fotografii pe care le-a postat într-un grup de socializare unde, culmea, multe nume cunoscute, și nu numai, pun la vânzare lucruri – haine, obiecte sau accesorii – pe care nu le mai folosesc, și puțini dintre ei le donează.

Este adevărat însă că au existat și câțiva cârcotași care au spus că respectivul colțar are pielea ruptă pe alocuri, însă n-au făcut mare “gălăgie” atât timp cât titlul era de donație, și nu de vânzare. Oana Lis însă i-a recomandat Adrianei Bahmuțeanu să se intereseze de un anumit grup specializat pe donații: “Vezi că e un grup de donații, Dar din dar se face Rai!”, i-a scris soția lui Viorel Lis, Adrianei Bahmuțeanu.

Probabil Bahmu’ e pusă pe renovări sau doar dorește să-și schimbe colțarul din bucătărie din cauză ca cel pe care-l are este uzat și s-a gândit că poate face fericit pe cineva înainte de Paște.

Și-a dat demisia de la Acces Direct

După ce a discutat cu foștii șefi de la Antena 1 și a păstrat ceva timp secretul plecării sale de la “Acces Direct”, Adriana Bahmuțeanu a anunțat într-un mesaj făcut public despre demisia sa.

“Odată cu sfârșitul lui 2019 se încheie și o etapă frumoasă din viață mea profesională, pentru care le mulțumesc colegilor mei de la «Acces Direct», în special doamnei Dora Grosaru, dar și producătorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum și artiștilor cu care am colaborat! Le mulțumesc tuturor pentru încredere, susținere și șansa de a învață lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului!

Este timpul pentru noi proiecte și provocări, mă așteaptă un an fabulos și va doresc tuturor sănătate, fericire, dragoste curată și bani în buzunare, ceea ce îmi doresc și pentru mine! Să aveți dorințe împlinite! La mulți ani!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de Facebook.

 

Publicat: 05 Feb. 2020, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă