Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamante: „Am plecat ca o printesa, mai frumoasa si mai tanara cu zece ani!”

Publicat: 29 mai 2018, 11:55 Autor: D. C. News 3

O vorba din batrani spune 'Baba sufera la frumusete!' si Adriana se ghideaza dupa ea!

Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamante, o procedura costisitoare. Pentru ca vrea sa fie vesnic tanara si frumoasa, Bahmu a inceput sa mearga din ce in ce mai des la tratamente. Fie ca e vorba de cele faciale sau corporale, Adriana Bahmuteanu nu rateaza nicio programare.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Zilele trecute, Adriana Bahmuteanu si-a rasfatat tenul. Si nu oricum, ci cu diamante pisate si transformate in pulbere! Un lux pentru orice om, extrem de costisitor. Dar pentru frumusete, vedeta tv face orice si nu se uita la bani. Atata timp cat ridurile sunt tinute la distanta, Bahmu nu isi refuza niciun moft.

„Ce poate fi mai placut intr-o zi linistita, pe care te gandesti de muuult sa o pastrezi doar pentru tine, decat sa mergi la salon si sa beneficiezi de un superb tratament inovativ de microdermoabraziube cu pulbere de diamant, urmat de un masaj facial facut cu maini de aur de un profesionist???

Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamante

Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamanteSa va explic! Am plecat de acolo ca o printesa, simtind ca sunt mai frumoasa si mai tanara cu zeeece ani! Microdermoabraziunea este o alternativa non invaziva la peelingul chimic, celulele moarte sunt indepartate iar pielea este curata in profunzime.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamanteAstfel, ea poate absorbi mai bine substantele active, se stimuleaza metabolismul si regenerarea celulara iar aspectul pielii este imbunatatit vizibil, ridurile sunt estompate!

Adriana Bahmuteanu isi ingrijeste tenul cu diamanteDar partea cea mai buna de abia urmeaza! Mi-a placut maxim masajul facial, plus gat si decolteu, m-am relaxat si spre final…chiar am adormit un pic! Asta da rasfat!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Publicat: 29 mai 2018, 11:55 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă