Adrian Minune, bunic din nou! “Vestea am primit-o cu lacrimi de fericire!”

Publicat: 28 oct. 2022, 18:15 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adriana Simionescu este însărcinată. Adrian Minune își iubește familia de nu mai poate și este cel mai mândru de când este bunic! Atunci când vorbește despre prima lui nepoată, micuța Sofia, pe care i-a dăruit-o fiica lui cea mare, Karmen, Adrian Minune are mereu lacrimi în ochi! De fericire!

Se pare însă că familia lor se va mări peste 9 luni, căci Minune a mai primit o super veste. Adriana, fiica lui cea mică este însărcinată pentru prima dată! Toată familia Simionescu este în extaz, la propriu. Chiar dacă Adriana ar fi trebuit să facă nunta cu iubitul său, Nicu, anul acesta, evenimentul a fost însă umbrit de faptul că una dintre bunicile lor a murit. Mai precis soacra lui Adrian Minune, mama lui Cati, soția artistului. Așa că nunta și cununia Adrianei Simionescu cu alesul ei, Nicu, au fost reprogramate pentru anul viitor. Probabil tot atunci când vor face, de ce nu, și botezul.

Adriana Simionescu este însărcinată

Adriana Simionescu a aflat acum o lună de zile că este însărcinată și i se pare mult prea devreme să vorbească despre asta, fiind ușor superstițioasă.

„Sunt bine! Am o lună de sarcină, este foarte mică! Familia mea a primit vestea cu lacrimi de fericire și sora mea mă încurajează zi de zi și are grijă de mine”, a declarat Adriana Simionescu pentru Ciao.ro.

“Așteptăm să treacă 6 luni, un an de zile…”

Adrian Minune este foarte încântat de alegerile făcute de cele două fiice ale sale. În ceea ce privește familia și relațiile lor, ambele moștenindu-I de altfel și pe plan muzical. El a fost cel care a dezvăluit acum câteva luni că din cauza unor probleme de familie, cununia și nunta Adrianei s-au mai decalat puțin.

„Da, noi am avut un deces în familie și pusesem cununia, dar așteptăm să treacă șase luni, un an de zile. Și vreau să rămână pentru alte știri, că dacă dăm tot deodată, Adrian Minune nu mai este explorat. Să mă explorați ușor, că o să spun totul ușor”, a declarat Adrian Minune în luna martie, într-un interviu realizat pentru emisiunea Exclusiv VIP prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie anul trecut, de Crăciun.

Publicat: 28 oct. 2022, 18:15 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă