Adrian Minune: “În pandemie am plătit mai multe amenzi, decât numărul de cântări”

Publicat: 22 Apr. 2021, 10:29 Vedete

Adrian Minune este o apariție rară, iar atunci când o face la TV, apare cu stil. Cum o privește încă pe soția lui, Cati, după 30 de ani de căsnicie și cum se iubesc altfel acum, dar și cum îl descrie jumătatea lui, am aflat ieri.

“Cum îl descriu? Aș avea nevoie de mai multe cuvinte ca să îl descriu dar că să o fac repede și frumos, în câteva cuvinte: ”Este o inimă mare într-un corp mic, mai mare decât Casa Poporului”, iar Adrian i-a dat replica soției sale: “Eu aș zice un Pion care a schimbat toți Regii”!”, au spus amândoi în cadrul unui interviu.

Într-o apariție rară pe micul ecran, alături de soția, Cati, Adi Minune a povestit la Exclusiv VIP de la Prima TV despre cântările din pandemie, COVID, relații cu copii și cum menține vie o relație de 30 de ani cu soția lui. Pentru artistul Adrian Minune, pandemia a adus minus la încasări, dar plus timp petrecut cu familia. “Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, i-a spus Adrian lui Cristi Brancu.

Cea mai fericită a fost soția lui Adi, Cati, care s-a bucurat de mai mult timp petrecut în familia reunită. “M-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul. Ii multumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și  că ne-a ținut mai aproape”, a spus aceasta. Prezență discretă pe micul ecran, soția lui Adrian Minune l-a dat de gol pe artist. “Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Carmen își dă seama cât de mare e fata lui.”

Și Adrian Minune recunoaște că nimic nu îl emoționează mai tare decât nepoata. “Cred că nici la Carmen nu am simțit atâta bucurie ca la Sofi. Ne bucurăm de socri, de mama, de cuscrii, de viață, de frumusețe și că cei mici au tot ce le trebuie”, a spus artistul.

În exclusivitate la Exclusiv VIP, la Prima TV, Adi Minune a anunțat planul familiei de Sărbători. ”Soția mea este foarte modestă, mi-a făcut o surpriză, mă duce în Dubai, facem Paștele acolo. O să stăm o săptămână, revenim după Paști și ne apucăm de filmări și de muzică”.

Pentru Adrian Minune, pandemia a adus, profesional, mai puține cântări. Însă manelistul are speranțe mari. “Am cântat mai pe ascuns, și cred că de la 1 iunie e posibil să cântăm la restaurante până la 10-11. Trebuie să facem treabă că dacă nu pleacă bărbatul de acasă…Eu am în spate o flotă de oameni”, a spus Adrian Minune în interviul acordat..

În plus, acesta a vorbit deschis și despre lecțiile de viață pe care le-a oferit copiiilor lui. “Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su.  Pe copii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa”.

In plină pandemie, Adrian Minune iubește în continuare distracția, care îi lipsește tare mult. “Îmi place să ies afară, în cluburi, îmi place distracția. Îmi plac mașinile și mai îmi place viața. Atunci când iubești, înflorești. Suntem fericiți, ne iubim. De 30 de ani ne iubim altfel. Dacă m-aș mai naște odată, aș face la fel.”

 

 

 

 

 

Publicat: 22 Apr. 2021, 10:29 Vedete
Pe aceeași temă