Adolescentul a fost umilit la televizor din cauza felului in care arata! Ce i s-a propus sa faca, desi sufera de o boala rara VIDEO

Publicat: 06 May. 2018, 17:10 Life

Adolescentul a fost umilit la televizor, dupa ce a primit o propunere din partea unei emisiuni.

Pe nume Ashley Carter si in varsta de 17 ani, adolescentul a fost umilit la televizor tocmai din pricina felului in care arata. Boala sa rara cu care a fost diagnosticat de catre medici inca de cand era un bebelus l-a facut sa aiba anumite deformitati la nivelul chipului.

Baiatul originar din Marea Britanie a marturisit ca s-a simtit jignit de propunerea postului de televiziune, dar si ca orice ar face oamenii reactioneaza la fel atunci cand il vad, iar boala a ajuns sa ii distruga viata.

Adolescentul a fost umilit la televizor din cauza felului in care arata!

Ashley Carter a fost umilit la televizor, dupa ce postul britanic „Channel 4” i-a propus sa participe in emisiunea „The Undatebles”. Tocmai pentru ca nu e fizic atat de aratos precum alti oameni, el a primit acea invitatie.

Totodata, in momentul in care i-a fost solicitata prezenta in cadrul acelui show TV, adolescentul s-a simtit profund jignit de faptul ca a fost catalogat drept „urat”. Baiatul sufera de sindromul „Treacher Collins”, iar din aceasta cauza s-a nascut fara urechi, o parte din barbie, dar si fara pometi.

In copilarie, Ashley Carter a marturisit ca era batut si insultat mereu de catre alti copii, dar si de catre adultii care il vedeau pe strada. Desi a participat in trecut la alte emisiuni in care si-a povestit trecutul, adolescentul s-a simtit profund umilit la televizor cand a primit recent invitatia.

Din cauza ca intregul sau chip a fost afectat de acea maladie, adolescentul umilit la televizor a decis sa isi schimbe total stilul de viata. De cativa ani el militeaza pentru drepturile persoanelor ca el, care sufera de anumite deformitati la nivelul corpului.

Ashley Carter a considerat ca emisiunea la care a fost invitat sa participe a reprezentat „ultima picatura”, pentru ca show-ul facea referire la „persoanele urate care sunt in cautarea iubirii”.

„Cand am fost contactat de catre producatorii emisiunii i-am citit si mamei mele, pe nume Louise, e-mailul pe care l-am primit de la acestia. Ne-am simtit amandoi extrem de ofensati de o asemenea oferta, mai ales ca suntem oameni absolut normali si ne bucuram de fiecare moment uimitor pe care ni-l ofera viata”, a povestit adolescentul umilit la televizor, potrivit dailymail.co.uk.

Publicat: 06 May. 2018, 17:10 Life
Pe aceeași temă