Adevărul despre partidele de amor ascunse de la Survivor! O concurentă a rupt tăcerea și a mărturisit ce se întâmpla de fapt în spatele camerelor de filmat

Publicat: 15 Sep. 2021, 20:16 Vedete

Adevărul despre partidele de amor ascunse de la Survivor! Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Ea a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre acuzațiile care i s-au adus. Și-anume că ar fi făcut amor cu mai mulți concurenți din cadrul competiției. 

Roxana Ghiță susține că a fost foarte afectată de scandalul pe care l-a avut cu Zanni, câștigătorul competiției, după ce acesta a făcut declarații care au deranjat-o teribil. El a fost cel care a acuzat-o ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți concurenți, în Dominicană. Roxana spune însă nu e nimic adevărat. Însă în social media a primit foarte multe comentarii răutăcioase, motiv pentru care o perioadă, cât a fost în depresie, și-a închis paginile.

Și-a revenit însă și și-a reluat viața, însă de anumiți foști colegi nu vrea mai audă. Unul dintre ei fiind și Zanni.

Reporter: Ce mesaje ai primit după terminarea competiției?

Roxana Ghiță: Au fost niște declarații false făcute de anumiți membri din grupul Survivor și toate pentru că ei se simt cumva mai în măsură să comenteze despre fete, de ce nu? Pentru că, bărbații, când sunt respinși, se simt jigniți…

Adevărul despre partidele de amor ascunse de la Survivor!

Reporter: Te referi la Zanni?

Roxana Ghiță: Mă refer la Zanni și la anumite persoane… dar în special la Zanni, pentru că el a venit, neîntrebat de nimeni, să dea niște declarații care nici măcar, unul la mână – n-au niciun sâmbure de adevăr, doi la mână – nu ar avea, ipotetic să zicem, să știe ce s-a întâmplat. Noi stăteam în cadre complet diferite…

Reporter: Dar la ce declarații anume te referi?

Roxana Ghiță: O să o zic direct. A declarat că am întreținut relatii sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine. Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni… Sunt foarte multe povești la mijloc, multe detalii, care, știu că nici el, nu ar vrea să iasă la suprafață.

Ce spune Roxana Ghiță despre avansurile primite din partea lui Jador și Culiță

Reporter: Dar până la urmă Jador și Culiță ți-au făcut avansuri?

Roxana Ghiță: Jador s-a dat la mine, o susțin mereu. Culiță nu cred că s-a dat pe bune la mine pentru că toată lumea știe că avea o relație acasă, și acum are și un copil și e fericit. Culiță cred că s-a dat mai mult “la mișto” la mine, așa zic eu. Este “băiețeala” asta care este, nu știu, împământenită în mentalitatea românului.

Jador mă lua în brațe… Jador este cumva mai excentric în felul lui de a fi și nu m-a deranjat niciodată modul în care s-a dat la mine. Pentru că el are anumite granițe, are anumite limite unde știe să se oprească. Mereu am respectat asta la el… față de cum erau alte persoane.

Reporter: Zanni spunea că și el te plăcea, însă când a văzut că ești atât de “deschisă” cu ceilalți pretendenți… a renunțat.

Roxana Ghiță: Și Zanni știe asta si am mai spus-o o dată, că s-a dat la mine. Cred că a fost prima persoană, încă de când am plecat spre Dominicană. Am vorbit cu el, ce aveam de discutat pe o parte… eu sunt o persoană foarte sociabilă. Aparent, să fii sociabilă înseamnă să fii o persoană deschisă la relații, ceea ce nu este greșit, dar eu nu sunt o persoană așa.

„L-am dat la o parte pe Zanni pentru că …”

Reporter: La ora actuală vorbești cu el?

Roxana Ghiță: Cu Zanni? NU. Încerc să evit să vorbesc cu el. Chiar în seara asta (la evenimentul organizat de Revista Viva! – n.r.) ne-am intersectat, dar i-am zis că nu… A venit la mine, eu cred că el nu-și dă seama de fapt ce zice sau ce face sau dacă deranjează pe oamenii din jur. Și l-am dat la o parte pentru că n-o să-mi irosesc timpul de a vorbi cu persoane cu care nu vreau să discut.

 

 

 

Publicat: 15 Sep. 2021, 20:16 Vedete
Pe aceeași temă