Adevărul despre chipul Xoniei! Ce i-a cauzat, de fapt, umflăturile de pe ten: ”Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut”

Publicat: 07 Oct. 2020, 12:19 Vedete

Artista Xonia și-a șocat fanii într-o perioadă, când aceasta a fost surprinsă cu fața umflată. Mult timp, cântăreața nu a dorit să vorbească despre problema medicală pe care ar fi avut-o, însă acum a făcut dezvăluiri!

În urmă cu un an, Xonia a apărut pe primele pagini ale ziarelor cu transformarea șocantă prin care trecuse. Recent, artista a făcut dezvăluiri în timpul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars, unde a povestit că totul ar fi pornit de la o boală cronică de care suferă de ceva ani.

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a spus Xonia.

Adevărul despre chipul Xoniei: ”Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca”

Artista Xonia a mărturisit că acum se simte bine și că a întrerupt tratamentul pe care îl făcea înainte.

”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea. Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile”, a continuat artista, arată Spynews.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Oct. 2020, 12:19 Vedete
Pe aceeași temă