VIDEO. Cum arată acum Xonia, după ce a apărut în public cu fața umflată: „Am un caz mai special”

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:21 Vedete

După ce în urmă cu aproape un an a șocat pe toată lumea și a avut o apariție de nerecunoscut, Xonia și-a revenit complet. Recent artista s-a fotografiat în ipostaze sexy şi a publicat fotografiile pe reţelele de socializare, mândră de transformarea sa.

Xonia s-a confruntat cu probleme de sănătate la nivelul feței și ajunsese de nerecunoscut. La acel moment mulți au fost de părere că artista ar fi exagerat cu intervențiile chirurgicale, însă Xonia a lămurit imediat situația.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, spunea Xonia la acel moment.

Mai mult decât atât, artista a explicat că este vorba despre o afecțiune rară, despre care încă nu știe foarte multe detalii.

„Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat.

Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice. Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia.

Acum, Xonia pare să și-a revenit spectaculos și a ținut să le arate tuturor faptul că problemele au dispărut cu ajutorul unor fotografii… interesante. Mai mult decât atât, artista s-a reîntors în Los Angeles și își continuă cariera muzicală, fiind foarte fericită de reușitele sale.

Xonia, despre intervențiile chirurgicale

În urmă cu ceva timp, Xonia a recunoscut că a apelat la bisturiu de două ori. Cântăreaţa şi-a făcut două operaţii estetice în Australia, la clinica unde lucrează chiar mama ei. Ea şi-a micşorat nasul şi şi-a mărit buzele, iar pentru asta a scos din buzunar peste 10.000 de euro.

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă