Adevaratele motive care au dus la divortul dintre Misha si Connect-R: “Atunci au aparut cu adevarat problemele”

Publicat: 15 Aug. 2018, 08:36 Vedete

Un prieten din anturajul fostului cuplu Misha – Connect-R a dezvaluit care sunt, de fapt, motivele pentru care cei doi au decis sa puna capat mariajului. Va reamintim ca ieri, artistul a anuntat separarea definitiva printr-un mesaj postat pe contul lui de Instagram.

Adevaratele motive care au dus la divortul dintre Misha si Connect-R

In plus, va reamintim ca in trecut, Connect-R a marturisit de mai multe ori ca dupa ce au devenit parinti, intre el si Misha au existat mici tensiuni. Unele dintre ele fiind din cauza faptului ca s-au focusat pe micuta Maya si au uitat de relatia, iubirea pe care si-o purtau unul celuilalt.

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

« Pagina anterioară

Publicat: 15 Aug. 2018, 08:36 Vedete
Pe aceeași temă