Adelina şi Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de la cununia religioasă

Publicat: 09 iul. 2020, 14:21 Autor: Elena Vedete
Adelina şi Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de la cununia religioasă

Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au împreună două fetițe superbe. Formează unul dintre cele mai solide cupluri, iar de-a lungul anilor au reușit să păstreze discreția în relația lor.

Cei doi au aniversat căsnicia pe o plajă din Italia, unde și-au reînnoit jurămintele. La aniversarea de pe plaja din Puglia au fost doar ei doi, dar petrecerea a fost cu repetiţie la întoarcerea în Milano, alături de restul familiei. Cei doi au postat pe Instagram poze din Puglia. Au evitat fotografiile care să frapeze, o dovadă în plus că nu se înscriu în categoria celor care ţin cu orice preţ să impresioneze.

Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!”, a scris Cristi Chivu pe contul de Instagram.

Adelina a răspuns declaraţiilor făcute de Cristi Chivu

Și Adelina Chivu a răspuns declarațiilor de dragoste ale soțului său, în mediul online, într-un InstaStories. Adelina a postat fotografii din locul de poveste. Escapada celor doi a fost cu atât mai bine-venită cu cât, în timpul pandemiei, au fost nevoiți să stea doar în casă. Asta mai ales că cei doi locuiesc la Milano, acolo unde a fost un adevărat focar de infecție cu COVID-19.

View this post on Instagram

? #puglia

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

Publicat: 09 iul. 2020, 14:21 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă