Adelina Pestriţu, locuieşte într-o vilă de lux din Capitală! Imagini spectaculoase din casa brunetei

Publicat: 28 feb. 2024, 11:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adelina Pestrițu se poate considera o femeie împlinită la cei 37 de ani. Are o carieră de succes, dar şi o familie minunată de care este foarte mândră. Pentru că munceşte din greu, frumoasa brunetă îşi poate permite orice moft, iar în urmă cu câţiva ani şi-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorinţe. Are o casă superbă în Capitală!

În 2020, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au cumpărat o vilă într-o zonă de lux din Bucureşti. La acea vreme, vedeta povestea că şi-a mobilat casa cu lucruri de calitate pe care a plătit un preţ mai mare, însă care vor rezista în timp.

„De data asta am hotărât că lucrurile să fie puse într-o altă lumina, unde calitatea, profesionalismul și eleganța să primeze. (…) Astfel, colaborăm cu un designer de interior care efectiv este un adevărat artist în acest domeniu.”, transmitea Adelina Pestrițu, citată de Libertatea.

Cum arata vila de lux a brunetei

Dormitorul matrimonial al vedetei este una dintre cele mai luxoase încăperi. Vedeta a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit să aibă în casă elemente personalizate, iar unul dintre acestea este chiar lenjeria pentru care a scos din buzunar aproximativ 8.000 de lei.

„Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate și detalii care fac diferență. Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetica lor, ci mai degrabă la calitate, stil și eleganță. Am ales să ne personalizam toate lenjeriile de pat.”declara Adelina Pestrițu pe contul personal de Instagram, potrivit unica.ro.

Bucătăria Adelinei Pestrițu este una modernă, în culori închise și chiar dacă nu îşi petrece foarte mult timp în ea, este dotată cu electrocasnice de ultimă generație.

Adelina Pestriţu este extrem de atașată de fiica ei, Zeni

De când e mamă, Adelina Pestrițu și-a schimbat prioritățile. Fiica ei, Zenaida, o împlinește și își dorește să petreacă cât mai mult timp împreună. În luna august, micuța Zeni urmează să împlinească 5 ani.

“Zeni este un copil minunat, zi de zi ne întrebăm ce am făcut să merităm un copil atât de bun, de cuminte, de-abia aștept să ajung acasă. De pe oriunde aș fi  vorbesc foarte des cu ea la telefon, de pe Facetime. Dacă o să mă vedeți în curând cu telefonul  vorbind pe Facetime, sigur ea este. Și ea mă sună pe mine și eu o sun pe ea. Nu prea putem sta prea mult timp una fără cealaltă”, spune vedeta atunci când vine vorba de fiica ei.

Adelina Pestriţu îşi mai doreşte un copil

După ce a fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol s-a scris despre Adelina Pestrițu că ar fi afișat o burtică de gravidă, dar nu este deloc cazul ca admiratorii ei să își facă griji în acest sens.

“Dacă voi vedeți aici burtă de femeie însărcinată, va rog să mă anunțați… Dacă zice cineva că aș fi însărcinată nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine, cu siguranță o să aflați…”, a adăugat Adelina Pestrițu, în timp ce se afla la petrecerea revistei Viva, acolo unde a afișat o ținută de red carpet.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 feb. 2024, 11:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă