Adela Popescu și Radu Vâlcan fac economii mari. La ce au renunțat: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”

Publicat: 07 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv la un lucru pentru a salva bani. Când au facut un calcul, s-au înfuriat.

Vedetele sunt și ele afectate de inflația din România, iar Adela Popescu nu vrea să fie victima prețurilor prea mari, astfel că a luat o decizie importantă. Vedeta a spus că a renunțat să mai mănânce de la restaurante, deoarece a făcut un calcul care a enervat-o.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv la un lucru pentru a salva bani

Din acest motiv a decis să facă mai multe cumpărături și să mănânce mai multă mâncare gătită acasă, iar astfel să economisească o mulțime de bani. Zis și făcut, deoarece și-a luat inima în dinți și a plecat la cumpărături, unde a umplut un coș plin de produse. Adela Popescu a venit și cu dovada foto, unde le-a arătat fanilor de pe Instagram câte lucruri a cumpărat.

”După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi!

Adela Popescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Vedeta TV s-a despărțit pentru o lună de soțul ei, Radu Vâlcan, care a plecat în Thailanda.

Adela Popescu abia și-a ascuns lacrimile despărțirii de soț. Cu toate acestea, vedeta TV încearcă să fie tare pentru o lună și să își facă îndatoririle de mamă. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru filmările show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1.

Astfel, Adela Popescu spune că se va concentra pe lucruri concrete, pentru că este foarte greu cu trei copii de vârste diferite, plus proiectele pe care le are în desfășurare.

„Poza asta mi-a facut Radu la ultimul pranz inainte de plecarea lui in Thailanda.
Sigur, stiu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta si ce e rau se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂
Daca pana acum lacrimam nitel dupa despartirile de la aeroport, de data asta, m-am facut ca nu bag de seama golul din stomac si m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine interna, etc.
Pentru ca real, cu trei copii acasa cu programe diferite de dus-adus la scoala/gradi, optionale, activitati, cumparaturi, lansari de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de vaicareli.
In consecinta, doamna Doina, tu cand ai de gand sa vii la Bucuresti? Nu te-ai saturat de vacanta?”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Foto: social media

Publicat: 07 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă