VIDEO! Adela Popescu, revenire de senzatie la „Vorbeste lumea”! A aparut cu un decolteu impresionant si cu piciorul in ghips!

Publicat: 27 Aug. 2019, 11:51 Vedete

Adela Popescu s-a intors la Vorbeste Lumea in locul Lorei care i-a tinut locul cat timp ea a fost in concediul de crestere a copilului.

Adela Popescu, revenire de senzatie la „Vorbeste lumea”! Adela Popescu s-a intors la emisiunea ei de la Pro TV, „Vorbeste Lumea”, dar chiar inainte de debut a avut parte de un accident la picior care aproape a imobilizat-o la pat.

Adela Popescu a lipsit in ultima perioada de pe micile ecrane, partenera lui Cove fiind inlocuita de Lora pe canapeaua emisiunii de la Pro Tv. Ieri cand a revenit pentru prima data din concediul de crestere a copilului, Adela a fost o adevarata aparitie pe micul ecran. Desi tocmai isi pusese piciorul in ghips a ales sa vina pe tocuri la emisiune si cu un decolteu abisal. Intr-un costum alb, cu un sacou care ii punea foarte bine in valoare bustul, proaspata mamica a reusit sa compenseze faptul ca abia mergea si nici in picioare nu putea sa stea prea bine.

Cove a fost mai mult decat incantat de revenirea partenerei lui in emisiune dar nu a putut sa nu faca o serie de glume pe seama „necazului” Adelei.

Adela Popescu, revenire de senzatie la „Vorbeste lumea”!

„Eram la aniversarea de 4 ani de la nunta impreuna cu sotul meu. Mancam un pestic foarte bun si beam un paharel de vin, asa discret si am primit un telefon de acasa ca mama ramasese cu copiii. Mi-a zis, „vino ca plang astia doi” cu muci la nas cum ar veni. Si m-am dus repede, repede. Ca sa-l calmez pe cel mare, pe Alexandru, l-am luat in brate si am iesit in fuga afara sa linistim copilul, sa stergem mucii. Si m-am pravalit, exact cum ai zis si tu.” a explicat Adela ce s-a intamplat cu ea.

„Ce fac eu acum nu este indicat. In mod normal eu nu am voie sa stau pe tocuri, dar am zis ca totusi sa arat putin respect” a mai povestit ea. Imediat dupa asta Cove a cerut colegilor sa-i aduca in platou incaltamintea mult mai comoda cu care ea a venit la emisiune, insa Adela a refuzat sa se descalte si a ramas pe tocuri.

Publicat: 27 Aug. 2019, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă