Adela Popescu, out din grila de toamnă de la „Vorbește Lumea”. Ce vedetă i-a luat locul la PRO TV

Publicat: 05 sept. 2022, 14:36 Autor: Camelia Vedete

Adela Popescu înlocuita la Vorbește Lumea. Adela Popescu nu mai prezintă Vorbește Lumea alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Cei doi prezentatori au o nouă colegă, începând de azi în grila de toamnă de la PRO TV.

Adela Popescu a acceptat provocarea noului sezon din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta se află alături de Cabral în jungla unde multe vedete au parte de provocări incredibile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Cine i-a luat locul Adelei Popescu la „Vorbește Lumea”?

În timpul acesta, în platou au rămas Shurubel și Bogdan Ciudoiu care aveau nevoie de o nouă colegă. Iată că producătorii show-ului matinal s-au gândit imediat la nimeni alta decât Lili Sandu.

Adela Popescu înlocuita la Vorbește Lumea. După o vară în care băieții au predat ștafeta și au fugit în vacanță, aceștia s-au întors fresh și cu multe zâmbete! Iar alături de ei se află una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din țară! Rețeta este completă, iar dimineața poate începe perfect!

”Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală. Dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm. Și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Lili Sandu este încântată de noul proiect

Colegul lui, Shurubel, adaugă: ”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le infrunți zâmbind”.

Adela Popescu înlocuita la Vorbește Lumea. Încântată de noul început, Lili Sandu spune: ”Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”

Publicat: 05 sept. 2022, 14:36 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă