Adela Popescu, mesaj disperat pentru Radu Vâlcan, în plină criză de coronavirus: „Cum naiba ai plecat tu fix acum?”

Publicat: 15 Mar. 2020, 08:58 Vedete

În plină criză de coronavirus, Adela Popescu se confruntă cu o situaţie dificilă. Vedeta a rămas singură acasă cu cei doi copii, în timp ce soţul său a plecat în Republica Dominică, pentru filmările la „Insula Iubirii”. 

Adela Popescu nu a stat prea mult pe gânduri şi a transmis pe reţelele de socializare un mesaj, în care a împărtăşit cu prietenii săi virtuali prin ce momente dificile trece în această perioadă, mai ales pentru că are o problemă de sănătate și a rămas fără voce.

„Cum naiba ai plecat tu fix acum? Așa cum știi am rămas și fără voce. Doamna doctor mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?”a scris Adela Popescu, pe Instagram, într-un mesaj transmis direct soțului ei.

Adela Popescu, momente grele

„Mor de nervi! Da, știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine…M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta”, a mai transmis Adela Popescu.

În concluzie, vedeta a transmis că abia aşteaptă să îi revină vocea pentru „a-i spune pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simte”, soţului său.

Adevărul despre relaţia dintre Adela Popescu şi Radu Vâlcan

În cadrul unui interviu, Adela Popescu a mărturisit că a fost extrem de geloasă la începutul relaţiei cu Radu Vâlcan şi, mai mult de atât, a avut numeroase suspiciuni cu privire la trecutul lui amoros.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relaţia. Radu avea un renume de mare Don Juan şi în clipa când am început să ne privim pe sub gene şi să ne dăm seama că între noi se naşte ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, îşi vede de drum mai departe”. Aşa că mi-am propus să nu mă afişez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător şi că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afişăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos şi natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuşi să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile şi au devenit imuni la complimente şi la replici de agăţat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl priveşte pe Radu, care nu face excepţie, e în categoria bărbaţilor care a şi avut experienţe şi ştie ce vrea de la viaţă”, a povestit vedeta Pro TV, pentru Libertatea.

Publicat: 15 Mar. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă