Adela Popescu, mămică pentru a treia oară? ”Să vină barza cu multă dragoste”

Publicat: 04 Jan. 2021, 14:55 Vedete

Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară? Un mesaj primit de sărbători i-a pus pe gânduri pe urmăritori! Se anunță planuri mari pentru anul 2021 în familia vedetei.

Au împreună doi copii, dar familia lor pare să se mărească în curând, cel puțin acest lucru se înțelege din felicitarea pe care Adela Popescu a primit-o din partea mamei lui Radu Vâlcan. De când cei doi sunt părinți, toată atenția pendulează în jurul copiilor, iar cei doi s-ar pregăti pentru cel de-al treilea copil.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, este mesajul pe care l-a primit, arată Cancan.

Adela Popescu mărturisea că ea și Radu Vâlcan s-au întâlnit chiar la momentul potrivit, își doreau o familie și erau pregătiți să facă acest pas important în viața lor.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu, poveste de dragoste pe platourile de filmare

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai populare telenovele românești, ”Iubire şi onoare”, acum mai bine de 10 ani. La vremea respectivă s-a vehiculat în presă că cei doi ar fi început o relație, însă nu a fost confirmată imediat.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 04 Jan. 2021, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă