Adela Popescu de nerecunoscut: „Gata, măi, fetelor, am facut-o!”. Prin ce schimbare radicală a trecut prezentatoarea TV

Publicat: 20 Aug. 2020, 13:13 Vedete

Prezentatoarea emisiunii ,,Vorbeşte Lumea”, Adela Popescu a trecut printr-o schimbare neaşteptată de look. Ea a renunţat la părul lung şi a optat pentru un bob scurt. Vedeta a ales să își schimbe și culoarea părului, iar decizia a fost apreciată de fanii săi.

„Gata, măi, fetelor, am facut-o! Mai blonda si mai cu părul scurt de atăt nu am fost niciodata. (…) Cum vi se pare?“, a scris Adela pe Instagram.

View this post on Instagram

Gata, mai, fetelor, am facut-o! 🙂 Mai blonda si mai cu parul scurt de atat nu am fost niciodata. 😎 Multumesc, @amalia.matache Si @colors.experience ❤️ Cum vi se pare?

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Imediat după ce frumoasa prezentatoare TV a publicat imaginea, aceasta a primit sute de comentarii de apreciere. Printre persoanele care au complimentat-o se numără și prietena vedetei Dana Rogoz.

”Nicio alta variantă nu ţi-a stat la fel de bine ca aceasta…top!”, i-a scris prietena ei, Dana Rogoz.

În schimb, se pare că băieții Adelei n-au fost la fel de entuziasmaţi: ”Dragilor, am ajuns acasă, sunt mândră tare de schimbarea mea de look şi ştiţi ce mi-a zis copilul…că nu mă recunoaşte şi să mă fac la loc mama lui. Ce mă fac eu în situaţia asta?”, le-a mărturisit Adela fanilor ei pe Instagram.

Adela Popescu, dezvăluiri despre viața de familie

Adela Popescu a avut parte în viața sa de multe satisfacții, cea mai importantă fiind fără îndoială rolul de mamă. Deși acest aspect al vieții vine întotdeauna cu multe provocări și sacrificii, prezentatoarea TV povestește că a învățat să le facă față cu brio.

”Este o provocare, clar. Aș putea spune că era mai ușor înainte, dar nu era la fel de frumos. Sunt foarte veseli amândoi și asta mă face și pe mine să am o stare bună, în ciuda oboselii. Este foarte frumos și pentru că sunt foarte diferiți: Alexandru vorbește foarte mult, iubește tot ce ține de artă – să i se citească, să învețe cântecele -, în schimb lui Andrei îi place să danseze”, a povestit Adela Popescu, pentru viva.ro

Publicat: 20 Aug. 2020, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă