Adela Popescu a ajuns pe ”lista neagră” a șefilor din Pro TV? Ce ”surpriză” i se pregătește

Publicat: 15 iul. 2022, 10:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Cum toate televiziune își regândesc în această perioadă grila de toamnă, iată că și Pro TV aduce nu doar emisiuni noi, dar ar pregăti, spun diverse surse, și scoaterea de pe post a unor show-uri. Matinalul prezentat de Adela Popescu ar fi luat în vizor!

”Vorbește lumea” este o emisiune longevivă în grila de programe a Pro TV-ului. Dar asta nu înseamnă că piatra de temelie a prezentatorilor ei este chiar așa de solidă.

De altfel, pe la pupitrul urmăritului show matinal s-au perindat mai mulți prezentatori. Între care Lora, Francisca, Viviana Sposub sau Cosmina Păsărin. Singura care a ținut stindardul fiind ”principala” Adela Popescu, sigur, cu unele ieșiri, atunci când a născut sau când a fost lovită de probleme medicale.

Potrivit unor surse din cadrul televiziunii, se zvonește că Adela, Shurubel și Bogdan au fost puși pe lista neagră. Iar din toamnă nu ar mai urma să fie la pupitrul emisiunii. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce salariu ar avea Adela Popescu la ”Vorbește lumea”

Adela Popescu a revenit anul trecut pe micile ecrane la nici două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, după ce șefii de la Pro TV au venit cu o mărire de salariu.

Potrivit unor surse, cântăreața ar fi plătită regește pentru cele 3 ore cât apare pe sticlă. Adela Popescu ar încasa lunar suma de 2.000 de euro, însă după plecarea lui Cove remunerația sa a crescut considerabil. Ea primești în plus încă 1.000 de euro.

Salariul artistei nu este deloc neglijabil, însă partenerul său de viață, Radu Vâlcan, are un venit mult mai mare pentru emisiunea „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

Se pare că soțul vedetei și-a negociat contractul pe o perioadă foarte lungă de timp, dovadă că încasează aproximativ 10.000 de euro, și asta numai pentru un sezon.

Publicat: 15 iul. 2022, 10:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă