Adda, reacție furibundă, după ce a fost acuzată că se înfometează: ”Dacă mâine mi-ar spune doctorul că…”

Publicat: 29 iun. 2021, 13:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cântăreața Adda a avut o reacție acidă la adresa mai multor utilizatori, după ce aceasta a fost criticată pe rețelele de socializare că s-ar înfometa pentru a pierde kilogramele în plus. Cum a răspuns Adda acestor acuzații?

Artista Adda, fostă concurentă la ”Asia Express” alături de soțul ei, a avut o reacție acidă la adresa celor care o judecă și o acuză de faptul că s-ar înfometa pentru a scăpa de kilogramele în plus. În ultima perioadă, frumoasa cântăreață a trecut printr-o serie de transformări, de la schimbarea look-ului, până la subțierea în talie, căci a slăbit. Adda a trebuit să își schimbe stilul de viață, chiar și regimul alimentar, reușind astfel să scape de zece kilograme. Totuși, nu toată lumea știe faptul că Adda suferă de dermografism, o boală care afectează pielea, acesta fiind motivul pentru care a trebuit să își schimbe viața. Dieta pe care o ține este din partea unui medic specialist, însă, totuși, internauții au criticat-o în continuare. Atunci, artista a avut o reacție.

Adda, nevoită să își schimbe stilul de viață

Adda a explicat la Antena Stars ce fel de alimentație are în prezent și care sunt beneficiile.

„Oamenii critică orice. Deja m-am învățat și uneori chiar mă amuz la anumite comentarii. Pe unele nu le mai bag în seamă. Cei care sar calul, primesc block direct. Nu le mai dau nicio importanță. (…) Meniul meu trebuie să conțină mâncare proaspătă, fără histamină. Mă asigur să îndeplinească toți nutrienții, vitaminele, proteinele, grăsimile de care are nevoie corpul nostru în fiecare zi. Este mâncare potrivită pentru mine și care mă ajută să mă simt bine”, a declarat Adda la Antena Stars.

„Cel mai probabil o să-l țin toată viața. (…) Dacă mâine mi-ar spune doctorul că aș putea să mănânc cum mâncam înainte, nu cred că aș mai face-o pentru că am descoperit beneficile unei vieți echilibrate și sănătoase și ăsta este drumul pe care vreau să merg indiferent dacă se vor rezolva sau nu problemele. (…) Și azi am făcut perfuzii. Sunt niște perfuzii cu vitamina C, cu aminoacizi, pe care orice om sănătos ar trebui să le facă din când în când. Încă mai iau medicamente”, a mai spus Adda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video, Instagram Adda

Publicat: 29 iun. 2021, 13:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă