Adda nu își lasă fiul să se joace în iarbă! De ce procedează în acest fel: „Sunt traumatizată, la urgențe e plin de copii mușcati”

Publicat: 22 mai 2023, 13:19 Autor: Camelia Vedete

Adda a povestit, recent, că nu își lasă fiul să se joace în iarbă. Vedeta este traumatizată, după ce a suferit de boala Lyme, în urma unei mușcături de căpușă.

Adda a luat măsuri stricte pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Adda a trăit o experiență teribil de nefericită, după ce a fost mușcată de o căpușă și s-a infectat cu virusul Borrelia, ce provoacă boala Lyme. După tratamente grele, Adda și-a revenit, însă nu ar putea suporta ca fiul ei de numai șase ani să treacă printr-o experiență asemănătoare.

Adda nu își lasă fiul să se joace în iarbă!

‘Azi Alex, 6 ani, mi-a spus: „Mami, să știi că m-am riscat și m-am băgat în iarba să iau mingea. Hai verifică-mă!”. Știe că atunci când iese din curte și se joacă îl verific…. E relaxat dar precaut. Îl întreb uneori: „Alex, ce trebuie să facem dacă Doamne ferește ne înțeapa o căpușă?”. Și el răspunde: „O lăsăm în pace și mergem să ne-o scoată la spital. Nu avem voie să o deranjam!”.

Ok, eu recunosc că-s traumatizată și îmi stă în gât frica asta. Da’ paranoia nu-s. Nu-s pentru că la spital la urgențe e plin de copii mușcati. În DM îmi bubuie mesajele. Se ntâmplă FOARTE DES. Și dacă o sa continuam așa, o să ne mănânce la propriu insectele. De când se fac importuri, au ajuns la noi specii din America, Asia etc.’, a scris Adda pe Instagram.

Adda, despre boala Lyme: „Nu avem kituri de testare”

„Unele dintre ele nici nu au cum să fie detectate la analize pentru ca NU AVEM KITURI de testare specifice. Am auzit des asta cu „pe vremea mea bla bla”. Pai… vremea aia a trecut. Știi de ce?! Pentru că pe vremea aia erau ANOTIMPURI CLARE! Acum nu mai moare nici o bacterie că nu mai îngheață nimic. Au dezvoltat mizeriile astea mici o rezistență fantastică. Pentru ca totul este în favoarea lor. Nu mai bag la înaintare stresul și alimentația de cacao.

Pentru ca trăim într-o societate de consum și alergăm ca un hamster în roată. Și nici măcar nu realizam asta. Pentru că noi nu ne oprim niciodată, nu avem cum. E ca la sala. Dacă te oprești când banda merge, te arunca cu cracii-n sus și devii viral pe Tik Tok. Functionam din inerție cu ajutoare și ne „doftoricim” zilnic cu leacuri chimice. C-am văzut în reclame și se pare că știm să ne tratam de orice. Și sfântul zahăr e cel mai bun combustibil. Ca asta-i VREMEA NOASTRA, gen. Nah… ideea e ca-mi pare rău ca tre’ sa educ copilul în sensul asta. Să fie precaut fără să trăiască cu frică. Da’ n-am de-ales. E real. Se întâmplă. Și nu se previne deloc…”, a spus Adda pe contul ei de Instagram.

Cum se simte Adda acum și de ce anume îi este frică în permanență

Nu ai mai avut probleme foarte grave de sănătate?

Nu, tratamentul își face efectul.

Parcă ai fost la camera de oxigen de la Constanța?

Da și o să urmeze să mai fac această terapie, e o terapie pe care o recomand și oamenilor sănătoși, poți să o faci de mai multe ori pe an, la mine nu a fost nevoie de foarte multe ședințe, le-am făcut dar la nevoie, când era situația mai critică.

Ai găsit o căpușă în pat, ai făcut o postare la un moment dat. Te temi încă de ele?

Da, am o groază, e o frică permanentă, pentru că ele sunt purtătoare de viruși mortali. Citește tot interviul aici.

Publicat: 22 mai 2023, 13:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă