Ada şi Tony Galeş au părăsit emisiunea America Express! Ce s-a întâmplat la cursa pentru ultima şansă

Publicat: 07 dec. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ada şi Tony Galeş au participat seara trecută la cursa pentru ultima şansă. Din păcate, pentru cele două, finalul nu a fost cel aşteptat. Au avut parte de o zi extrem de grea, plină cu probe dificile. Iată ce s-a întâmplat pe traseu şi de ce au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Ada și Tony, Laura și Sânziana şi Vlad și Julia au fost cele trei echipe care s-au luptat pentru un bilet în Argentina. Ultimul joc din stage-ul 7 al competiției nu a fost deloc uşor, cel puţin pentru echipa mamă-fiică.

Ada și Tony Galeș, şir de probleme în timpul probelor

De această dată, Ada și Tony Galeș nu au fost în cea mai bună formă. Deşi au demonstrat pe parcursul competiţiei că formează o echipă puternică, oboseala şi-a spus cuvântul, iar acum nu au mai putut ţine pasul cu celelalte echipe.

În timpul probelor, s-au confruntat cu mici probleme de sănătate, iar acest lucru le-a tras în jos. Cele două au avut nevoie de îngrijirile medicilor. În timp ce Tony a acuzat dureri foarte mari în piept și i-a fost greu să respire, Ada a resimţit dureri groaznice de spate, după ce a scos un bărbat din apă în timpul unei probe.

Soarele a fost roşu

Ghinionul nu s-a oprit acolo pentru cele două. În momentul în care au ajuns la Irina Fodor şi au scos soarele din cufăr au realizat că parcursul lor în competiţie se încheie.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime…

O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, le-a spus Irina Fodor, după aflarea rezultatului.

Ada şi Tony Galeş au părăsit emisiunea America Express!

„Una dintre cele mai intense experiențe”

Plecarea fetelor a întristat pe toată lumea, însă cele două au fost recunoscătoare pentru experienţa pe care au trăit-o şi pe care cu siguranţă nu o vor uita niciodată.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a spus Ada Galeș.

„Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a declarat și Tony Galeș.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 dec. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă