Actrița Priyanka Chopra a dezvăluit de ce a fost nevoită să recurgă la operațiile estetice

Publicat: 12 Feb. 2021, 14:31 Vedete

Priyanka Chopra este una dintre cele mai bine cotate actrițe, iar recent ea a lansat prima ei carte pe care a numit-o ”Unfinished: A Memoir”. Vedeta a mărturisit care este motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la operații estetice.

E frumoasă, celebră și foarte iubită în industria cinematografică. Actrița Priyanka Chopra a trecut printr-o operație care i-a transformat total chipul. A fost acuzată de multe ori că ar fi ”mult prea operată”, dar adevărul este cu totul altul. Actrița a făcut în anul 2001 o operație pentru a îndepărta un polip din cavitatea nazală, însă situația s-a complicat ulterior.

„În timp ce rădea polipul, doctorul mi-a ras accidental podul nasului, ce s-a prăbușit. Când a venit timpul și am îndepărtat bandajele, am văzut cum îmi arăta nasul, iar eu și mama am fost îngrozite. Fața mea arăta complet diferit. Nu mai eram eu. De fiecare dată când mă uitam în oglindă, un necunoscut se uita înapoi la mine. Nu credeam că încrederea mea în sine se va recupera vreodată”, a povestit vedeta despre momentele grele prin care a trecut, arată Verdict.

Schimbarea a afectat-o foarte mult

Drumul a fost greu și a fost dificil să accepte noua înfățișare, mărturisește ea.

„Deși a durat câțiva ani…m-am obișnuit cu acest chip. Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprinsă, am făcut pace cu mine, atât de diferită. Aceasta este fața mea. Acesta este corpul meu. S-ar putea să am defecte, dar măcar sunt eu”, a mai spus actrița Chopra.

Sursă foto: capturi video Youtube 1

Publicat: 12 Feb. 2021, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă