Actrița Maria Buză se retrage din viața publică? Pandemia i-a dat viața peste cap

Publicat: 23 Sep. 2021, 11:50 Vedete

Maria Buză se retrage din viața publică? Una dintre cele mai iubite și mai versatile actrițe din România și-a schimbat complet viața pe perioada pandemiei. 

Maria Buză și-a reorganizat complet viața în ultima perioadă, din cauza pandemiei. A  renunțat la traiul în București și s-a mutat la țară, acolo unde își contruiește o casă.

Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă Capitală și spune că se simte mult mai liniștită. Într-un interviu acordat pentru Cancan, a povestit toate detaliile.

Actrița Maria Buză se retrage din viața publică?

Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița pentru sursa anterior menționată.

Artista a mărturisit, de asemenea, că pandemia a zdruncinat-o inclusiv financiar. La fel cum s-a întâmplat de altfel în cazul tuturor artiștilor.

Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta”, a mai spus aceasta, după ce pentru o lungă perioadă, nu a mai urcat pe scenă din cauza restricțiilor.

Publicat: 23 Sep. 2021, 11:50 Vedete
Pe aceeași temă