Actrița Mandy Moore este gravidă pentru prima oară! A aflat și sexul bebelușului

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:26 Vedete

Este fericire mare în familia actriței Mandy Moore, cea care a jucat în pelicule celebre precum ”A walk to remember”, ”Tangled” și ”The Princess Diaries”. Vedeta a dat vestea cea mare: este gravidă cu primul ei copil!

Pe rețelele de socializare, Mandy Moore chiar a postat și primele imagini cu burtica de gravidă și a și dezvăluit care este sexul bebelușului. Astlfe că, actrița în vârstă de 36 de ani urmează să aibă un băiețel.

„Bebe Golsmith va veni pe lume la începutul anului 2021”, este mesajul transmis de celebra actriță pe social media.

Ce spune actrița despre partenerul ei de viață

Actrița Mandy Moore îl iubește foarte mult pe Taylor, partenerul ei de viață, și, așa cum spune ea, va fi cel mai bun tată.

„Îmi topește inima. Nu-mi pot imagina un partener mai bun decât este el. Va fi cel mai grozav tată. Văd trecutul ca pe o pasarelă către cine sunt azi. Aș retrăi fiecare eveniment nefericit știind că mă va aduce în cele din urmă în brațele lui Taylor”, a declarat Mandy Moore despre partenerul ei pentru Glamour.

Sursă foto: Captură youtube

Mandy Moore a jucat în pelicule foarte cunoscute precum: ”Midway” (2019), ”The Darkest Minds”, ”47 Meters Down”, ”I’m Not Here”, ”This Is Us”, ”Tangled Ever After”, ”Last Week Tonight with John Oliver”, ”Love, Wedding, Marriage”, ”Because I Said So”, ”Grey’s Anatomy”, ”Southland Tales”, ”Entourage”, ”Dr. Dolittle 2”, dar și în ”The Princess Diaries”.

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:26 Vedete
Pe aceeași temă