Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: ”Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”

Publicat: 30 Nov. 2020, 11:44 Vedete

Actorul Victor Rebengiuc în vârstă de 87 de ani a mărturisit la Digi24 faptul că a avut noul coronavirus. Chiar dacă s-a protejat, așa cum mărturisește și marele actor, acesta a luat virusul.

Actorul Victor Rebengiuc a mărturist la Digi24 faptul că s-a infectat cu noul coronavirus, chiar și în condițiile în care bărbatul a purtat mască de protecție și a respectat regulile impuse de autorități. Actorul, care a avut apariții de excepție în filme și pe scena teatrului, a mărturisit că s-a izolat timp de două săptămâni, a urmat un tratament dat de doctor și s-a vindecat.

”Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis, şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”, a povestit Victor Rebengiuc, duminică după amiază, arată hotnews.ro.

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit că nu a avut nicio dificultate în a purta masca de protecție, a respectat regulile și a încercat să se protejeze cât a putut de mult: ”Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”.

În luna mai a acestui an, actorul mărturisea: „Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place. Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”.

Actorul Victor Rebengiuc a jucat în pelicule celebre și piese de teatru care au rămas impregnate în mințile oamenilor. De asemenea, actorul a câștigat și numeroase premii, ultimul fiind cel din 2018, Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor în spectacolul ”Regele moare”.

Sursă foto: Captură video Youtube Digi24

Publicat: 30 Nov. 2020, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă