Actorul Jeff Bridges are cancer: ”Deşi este o boală gravă…”

Publicat: 20 Oct. 2020, 08:58 Vedete

Cunoscutul actor Jeff Bridges a fost depistat cu un tip de cancer agresiv. Bărbatul în vârstă de 70 de ani a anunțat faptul că se apucă de tratamentul dat de medic.

Astfel că actorul Jeff Bridges, cel care îl interpretează pe ”The Dude” din ”The Big Lebowski”, este nevoit să se țină de un anumit tratament, după ce a fost depistat cu un anumit tip de cancer. În cursul serii de luni, actorul a anunțat faptul că suferă de un limfom. Chiar dacă boala este una gravă, actorul merge ”cu capul înainte”, încercând să își mențină un gând pozitiv. Medical, limfomul este un tip de cancer care apare în sistemul limfatic, reţeaua de combatere a bolilor organismului care include ganglionii limfatici, splina, glanda timusului şi măduva osoasă.

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă consider fericit că am o echipă medicală excelentă şi prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, a scris actorul pe Twitter.

Actorul Jeff Bridges are o carieră îndelungată. A jucat în pelicule celebre

Actorul Jeff Bridges a jucat în multe pelicule cunoscute, precum: ”The Big Lebowski”, ”Crazy Heart”, ”True Grit”, ”Hell or High Water”, ”Iron Man”, ”Tron”, ”The Last Picture Show”, ”Starman”, ”Tron: Legacy”, dar și în ”The Fabulous Baker Boys” și ”King Kong”, ”K-Pax”.

Jeffrey Leon Bridges este actor american, muzician, producător, fotograf, caricaturist, povestitor și, ocazional, viticultor. Vine dintr-o familie de actori și a avuit primul său rol televizat în 1958, copil fiind, alături de tată și frate. A câștigat în 2010 Premiul Oscar pentru rolul său din filmul ”Crazy Heart”, arată wikipedia.

Sursă foto: Captură video Youtube

Publicat: 20 Oct. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă