Actorul Florin Călinescu candidează pentru Primăria Capitalei

Publicat: 19 Aug. 2020, 12:53 Vedete

Cunoscutul actor Florin Călinescu, cel care a făcut senzație pe micile ecrane de fiecare dată când a apărut, candidează pentru Primăria Capitalei. Candidatura sa din partea Partidului Verde a fost înscrisă la Biroul Electoral Central ieri, fiind ultima zi când se puteau face înscrieri.

Anunțul a fost făcut chiar de prim-vicepreședintele partidului, Cristian Vlad Soare: „Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, arată Digi24.

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, a mai spus prim-vicepreședintele.

Florin Călinescu a avut parte de tragedii. Soția lui s-a stins din viață

Tragediile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie.

Ana-Maria a jucat împreună cu sotul său la Teatrul Mic din anul 1986 până în 1996, când i-a fost depistat cancerul la gat. Boala a stagnat prin tratament, însă a recidivat și în anul 2005 soția lui Florin Călinescu a murit la spitalul universitar din București. A lăsat în urmă un soț plin de durere, dar și doi copii.

La cinci ani de la tragedia care a îndoliat familia lui Florin Călinescu, o alta s-a petrecut. Mama celebrului actor s-a stins din viață, răpusă tot de cancer. Volina Călinescu a murit în Săptămâna Mare a Paștelui.

Publicat: 19 Aug. 2020, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă