Florin Călinescu, ieșire neortodoxă la Românii au talent. A fost filmat tot!

Publicat: 04 May. 2020, 12:30 Vedete
Florin Călinescu, ieșire neortodoxă la Românii au talent. A fost filmat tot!

Florin Călinescu, ieșire neortodoxă la Românii au talent. A fost filmat tot! Dialogurile absolut fabuloase dintre jurații emisiunii ”Românii au Talent” sunt ingredientele de succes ale fiecărei ediții, uneori acestea fiind ieșite complet din tipare.

De departe, Florin Călinescu este un jurat care te face să răzi cu lacrimi, atunci când și-o dorește, replicile sale făcând istorie de-a lungul sezoanelor la care a participat.

”Se poate o sârbă, domnul Călinescu?”, a fost întrebat juratul de un concurent. ”Te caut eu după emisiune”, a răspuns juratul. ”Mai ai șanse, ai trecut în etapa următoare”, i-a spus Andra concurentului, iar Florin Călinescu a intervenit. ”Luăm o pauză. Stau la cabina 3, cu domnul Pavel și cu domnul Smiley. Și vii să-mi ridici moralul, colegilor mei le-ai ridicat destul”.

În culise, concurentul a spus că ”domnul Călinescu este o fire mai dură așa… Vrea sârbe”. Iar Florin Călinescu, la masa juraților, și-a continuat ”pledoaria”, scrie Cancan.ro.

”Lasă, mă, că anul ăsta o să fiu eu Mihai Petre, dar cu zâmbetul pe buze”. ”Nu atât de încrîncenat”, a punctat Andra. Iar Florin Călinescu a continuat. ”Te duci către semifinală, către finală, cu concerte brandenburgice. Jură-te tu-n p… mea (n. red. – i s-a adresat lui Andi Moisescu), dacă ar cânta… ți-ar curge lacrimile”. ”Depinde cum o cântă”, a conchis Andi Moisescu, în timp ce Andra a început să râdă.

 

Publicat: 04 May. 2020, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă