Această turistă a comandat un cocktail la barul unui hotel de 5 stele. Când i-a venit nota, să cadă din picioare!

Publicat: 17 nov. 2023, 17:15 Autor: Alina Nistor News
Această turistă a comandat un cocktail la barul unui hotel de 5 stele. Când i-a venit nota, să cadă din picioare!

O turistă a avut parte de un adevărat șoc după ce a mers la un restaurant din Londra. Femeia și-a comandat un cocktail, dar când i-a adus chelnerul nota era să cadă din picioare. A povestit pățania pe rețelele de socializare și a devenit virală.

Lynsey Bennett a ales să petreacă Anul Nou în Londra, alături familia sa, la un hotel de cinci stele. Într-una dintre seri, femeia a decis să nu exploreze orașul și să se relaxeze la barul hotelului unde era cazată. S-a pus la masă, a primit meniul și și-a comandat un cocktail.

Servirea a fost ireproșabilă! Chelnerul i-a pus băutura în pahar dintr-o sticlă de cristal și a adăugat o foiță de aur: „Am comandat un cocktail numit 1890 și am crezut că acesta este prețul, £18.90. Așa că tânărul chelner a adus o sticlă de cristal, a deschis-o, a adăugat foiță de aur, coniac de 30 de ani, mi-a dat o carte imensă să semnez, iar noi credeam că suntem buricul pământului”, a povestit turista într-un videoclip pe TikTok.

@lynsey_36 Replying to @Caroline💕 ♬ original sound – Lynsey

Cât costa, de fapt, cocktailul comandat

Doar că ulterior avea să aibă parte de surpriza vieții sale! Credea că a comandat un cocktail banal, dar băutura era de fapt un whiskey vechi care costa nu mai puțin de 1890 de lire sterline. Rușinată, femeia i-a explicat chelnerului că nu a știut cât de mult costă acea băutură și că nu o poate plăti. Managerul hotelului a fost nevoit să intervină, iar spre fericirea turistei totul s-a rezolvat pentru că a avut parte de înțelegere.

Deoarece era cazată pentru 5 nopți în hotelul respectiv, Lynsey a încercat pe cât posibil să evite barul ulterior. Într-una dintre seri, însă, a cedat și a intrat din nou în barul ”buclucaș”. A râs copios cu managerul și și-a promis că în viitor va verifica mereu prețurile băuturilor pe care le comandă: „După aceea, ne-am așezat cu managerul și ne-am bucurat de băuturi alături de el și de familia lui și s-a dovedit a fi un An Nou foarte frumos. Dar de acum înainte, voi verifica întotdeauna prețul cocktailurilor”, a concluzionat turista din Londra.

SURSA FOTO: Social Media

 

 

Publicat: 17 nov. 2023, 17:15 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă