Scandalos! Această femeie a fost «UITATĂ» INTENȚIONAT!!! De către fata ei la stația de metrou Lujerului!

Publicat: 09 aug. 2019, 11:30 Autor: D. C. Life
Scandalos! Această femeie a fost «UITATĂ» INTENȚIONAT!!! De către fata ei la stația de metrou Lujerului!

Gest incredibil facut de o femeie la metrou. Si-a abandonat mama cu probleme psihice din dorinta de a scapa de ea.

Această femeie a fost uitata INTENȚIONAT!!! De către fata ei la metrou! Pe Facebook circula incepand de ieri seara o postare mai mult decat alarmanta despre o batrana care ar fi fost abandonata la metrou de catre fiica ei.

Se pare ca femeia si-a abandonat mama la metrou pentru ca aceasta are grave probleme mintale si nu mai vrea sa se ocupe de ea. Intreaga scena a fost surprinsa de un paznic de la metrou care a atentionat-o pe fiica femeii sa se intoarca la mama ei dar aceasta i-a spus sa nu se bage si sa o lase in pace. O martora a inteles si ea rapid ce s-a intamplat dar deja fiica femeii disparuse. I-a facut o poza femeii si a postat-o pe Facebook in speranta ca cineva o va ajuta sa o aduca din nou la familia ei sau sa incerce macar sa-i ofere o batranete linistita.

„Această femeie a fost «UITATĂ» INTENȚIONAT!!! De către fata ei la stația de metrou Lujerului (Veteranilor)! Informațiile pe care le dețin sunt că ar fi venit împreună cu fata ei care a intrat la spălătoria de haine din incinta stației de metrou Lujerului, și a ieșit și dusă a fost! Femeia nu prea știe pe ce lume se află, deci sunt șanse să aibă probleme mintale! Paznicul de la metrou i-a atras atenția să o ia pe mama ei, dar aceasta i-ar fi zis să o lase în pace!”, a scris aceasta.

Această femeie a fost uitata INTENȚIONAT!!! De către fata ei la metrou!

Politia a fost chemata si norocul femeii a fost faptul ca avea actul de identitate asupra ei, ceea ce i-a ajutat sa o identifice.

„Din fericire, femeia avea buletinul asupra ei, se știe unde locuiește, dar mă gândesc că poate femeia mai are și alți copii în afară de fata ei, care din spusele celorlalți ar avea și ea probleme mintale! Share poate o recunoaște cineva/ poate are și copii sănătoși care pot să o ia la ei pe această bătrânică! Merită o bătrânețe decentă, nu una chinuită! P.S. Femeia se află în grija poliției momentan!”, a mai scris tânăra care a văzut-o pe bătrâna neputincioasă abandonată la metrou.

Publicat: 09 aug. 2019, 11:30 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă